Két évvel ezelőtt BL-negyeddöntőben, most az osztályozón izzadt

De legalább nem hiába: a Wolfsburg idén is meg tudott kapaszkodni a Bundesligában.

2018. május 21. 23:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Barcába nem kellett, most rekordokat döntöget a spanyol csatár Paco Alcácer 81 perc alatt hat gólt szerzett a Bundesligában.

Dárdaiékra és Szalaiékra is kemény ellenfél vár a Bundesligában Sallai Rolandék feladata sem könnyebb, Gulácsi és Orban Lipcséjének viszont kötelező nyerni.
Németország, Bundesliga, 2018/19 - 7. forduló eredményei és gólszerzői Németország, Bundesliga, 2018/19 - 7. forduló eredményei és gólszerzői hir német eredmény foci panucci szo, 10/06/2018 - 00:08 ...
Nagyon kikaptak Sallaiék a Bundesligában Jó, hogy a magyar végig játszott, az 1-4 kevésbé.
Szalai vs. Gulácsi: 3 gól volt a magyaros rangadón - eredmények Csak egy meccs volt sima eddig ma a Bundesligában. Tabella!
Sallai Roland nem bírja a buldogja nélkül Elkapta a fonalat Sallai Roland. A ciprusi APOEL-ből a Bundesligában szereplő Freiburgba szerződött válogatott futballista a görögök elleni erőpróbán bombagólt lőtt, majd első német bajnokiján, amin s...

7-0-ra nyert a Dortmund, Gulácsiék is győztek Sűrűsödik a mezőny a Bundesligában.
Sallai és Szalai is ünnepelhet Mindkét magyar válogatott támadó kezdett, a csapatuk pedig győzött a Bundesligában.
Sallai Roland nem is kezdhetett volna jobban a Bundesligában Csapatánál abban bíznak, hogy nem komoly a sérülése, mert új lendületet adott nekik.
Sallai hét perc alatt gólt szerzett a Bundesligában Sallai hét perc alatt gólt szerzett a Bundesligában hir német top téma Sallai Roland foci Freiburg panucci szo, 09/22/2018 - 18:44 ...
Schalke, Leverkusen, avagy besült a kapanyél Lúzercsapatok szenvedése a Bundesligában, a kérdés már csak az, mikor jön el az edzőváltás?
Nem egy szokványos hazai szöglet készül a Bundesligában A freiburgi pályán a szöglet olykor felér egy igazi kihívással.