Két évvel ezelőtt BL-negyeddöntőben, most az osztályozón izzadt

De legalább nem hiába: a Wolfsburg idén is meg tudott kapaszkodni a Bundesligában.

2018. május 21. 23:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Magyarok egymás ellen a kijevi BL-döntőben Az Olympique Lyon és a Wolfsburg is bízhat magyar támadójában az év meccsén.

Friss hírek
Melania Trump felszólalt a gyerekeket szüleiktől elválasztó gyakorlat ellen Azon akadt ki a first lady, hogy férje kormánya egy hónap alatt kétezer illegális bevándorló gyerekét választotta el a szülőktől. Csecsemőket is.
Az online áruházak forgalmának alakulása - ábrán mutatjuk a belföldi e-kiskereskedelem nettó forgalma (milliárd forint)
Erős földrengés volt Japánban Egy kislány és egy idős férfi életét vesztette, mert fal omlott rájuk.
Pénzt lehet keresni pénzköltés helyett ezekkel a mobilalkalmazásokkal Annak ajánlott, aki amúgy is órákat szeret tölteni az okostelefon nyomogatásával. Ugyan meggazdagodni így biztosan nem fog, de ingyen lehet próbálkozni, s talán pár dollárt keresni is a hobbival.
Na ezért nem rakja ki a kirakatba a béreket a SPAR Magyarországon "Van üzletünk, ahol 8 alkalmazott dolgozik, és van, ahol 140. (...) Ezek más és más felelősségi szintekkel járnak az ott dolgozóknak, és ennek tükröződnie kell valamilyen szinten a jövedelmekben is" - árulta el a Pénzcentrumnak adott interjújában Szijjné Kállai Ildikó arra a kérdésre, hogy a SPAR miért nem vesz részt a kereskedelmi szektorban tapasztalható bérfejlesztési licitháborúban.
Ma is lecsaphatnak viharok A Dunántúlon több lesz a napsütés, de itt is előfordulhat helyenként zápor, zivatar.

A Wolfsburg tett egy lépést a Bundesligában maradás felé A Kielnek reményt adhat a visszavágóra az idegenben lőtt gól.
A Wolfsburg előny az osztályozón a Kiel ellen A Wolfsburg előnyre tett szert az osztályozó első mérkőzésén Thu, 05/17/2018 - 23:29

Top hírek:
Allah Akbart üvöltött egy nő, és torkon szúrt egy vevőt és a pénztárosnőt Újabb terrortámadás Franciaországban, a nőt elfogták.
Szentpéteri Áron rövidfilmje nyert a diákfilmfesztiválon Magyar sikerrel zárult szombat este a június 10-16-ig rendezett rangos diákfilmfesztivál.
Ritkán látható tahóság miatt óvhatták meg az olasz osztályozót Elég gyakran volt 2 labda a pályán. A Palermo nem jutott vissza az élvonalba, a bíróság segíthet neki.
Tóth Bertalan az új elnök, Mesterházynak nem sikerült A volt elnök kikapott. Elnökhelyettesnek viszont az egyik emberét, Szakács Lászlót választották meg az MSZP-tisztújításon.
Ezzel a góllal nyert Mexikó a világbajnok ellen Lozano gólját nem lehet elégszer megnézni.
Tapétavágóval késelt egy nő Franciaországban Allah Akbart üvöltve szúrt meg két embert.