Open Day - a MÁV Szimfonikusok nyárindító ingyenes programja a belváros 7 kertjében és terén

A MÁV Szimfonikus Zenekar 2018 májusától megújult arculattal jelentkezik.

2018. június 1. 22:35

A cikk folytatása...Friss hírek
30 ezer bikát ölnek le évente, de szerintük ez művészet Nemzetközi tanács alakult a bikaviadalok népszerűsítésére.
Ismét esküvőn viselték Diana hercegné tiaráját Diana halála óta nem hordta senki nyilvánosan.
Kamerák előtt omlott össze egy műsorvezető, amikor a szüleiktől elválasztott gyerekekről beszélt Rachel Maddow képtelen volt beolvasni egy hírt a Texasban működő gyerektáborokról.
Felismeri a városokat ezekről a régi fotókról? Tesztelje! Egészen más képet mutatnak a jól ismert magyar városok madártávlatból, de ha jól megfigyeljük a képeket, mindegyiken találunk egy-egy különleges ismertetőjegyet.
Különös hangok a mátrai erdőben Idén már tizenötödik alkalommal rendezik meg a Muzsikál az erdő Mátrai Művészeti Napok című rendezvénysorozatot június 30. és július 8. között. [...] Bővebben!
Nem akart temetést Paudits Béla A színművészt június 28-án búcsúztatják a Farkasréti temetőben, de korábban kijelentette: semmilyen temetést nem akar.

Top hírek:
Orbán kisebb tornagyakorlattal bemutatta, milyen politikát is képvisel A szovjet megszállás áldozatainak állított emlékmű során különös gyakorlatok sora volt látható a miniszterelnöktől. Lehetetlen nem felfedezni bennük valamilyen politikai párhuzamot.
Kell egy kis rajzolt együttlét Négy új animációs klipet hozott ki a Mary Popkids, amiket először nálunk lehet megnézni.
Megérkezett az Aranyélet utolsó évadjának ízelítője A harmadik évadban Miklósiék végre a mindig áhított aranyéletet élik. Ám a vérrel és árulással szerzett jólét békés felszíne alatt továbbra is forrnak az indulatok. Vajon összeegyeztethető a család és a hatalom, a karrier és a tisztesség?
Vérig sértette a belgákat John Cleese Elégedetlen volt a közönségével, és a Twitteren jól kiosztotta őket.
Három kiállítása is lesz Yoko Ono egykori szerelmének, a magyar származású Sam Havadtoynak A képzőművész és galériatulajdonos Sam Havadtoy (avagy Havadtőy Sámuel) munkáit három különböző tárlaton is láthatja a magyar közönség júliusban. A Yoko Onoval való kapcsolatát feldolgozó műveit is megnézhetjük majd.
Migránsgyerekekről viccelődtek, otthagyná a tévét a sikersorozat rendezője Undorodik attól, hogy a Foxnak dolgozzon, amely támogatja "Trump hazugságait" - mondta a melegekről és bevándorlókról is szóló sorozat alkotója.