Open Day - a MÁV Szimfonikusok nyárindító ingyenes programja a belváros 7 kertjében és terén

A MÁV Szimfonikus Zenekar 2018 májusától megújult arculattal jelentkezik.

2018. június 1. 22:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Denzel Washingtont minden sarokra! A nyolcvanas években futó tévésorozat alapján készült A védelmező második részében az egyik legnépszerűbb aktív amerikai színész megint megnyomkodja kvarcóráját, és mindent elintéz. Csak azokat a beleket nem képes visszatömködni a gonoszokba, amelyeket intézkedés közben kiontott. De mindenre ő sem lehet képes.
22 légi fotó, amely bebizonyítja, hogy dédszüleink sem voltak teljesen normálisak A wind walking, azaz a szárnyas séta a repülés hajnalának egyik őrült, ám annál felkapottabb mutatványa volt. A Vintage Everyday által összegyűjtött, 1920-as években készült képeket nézegetve rögtön felmerülhet az olvasóban a kérdés: volt valamilyen biztosíték, amely védte a  szárnyakra kiülő embere...
A TÁP Színház fesztivállal ünnepli 25. születésnapját A TÁP25 Fesztiválon szeptember 27. és november 27. között több mint egy tucat előadásuk lesz látható különböző helyszíneken. [...] Bővebben!
Kitalált észak-amerikai utcaképekkel verték át vásárlóikat a 18. századi metszetkészítők A 18. században az utazás kevesek kiváltsága volt, a fényképezés pedig még nem létezett, így a messzi helyeket kizárólag kézi alkotású művekből, illetve ezek másolataiból ismerhette a legtöbb ember. A művészek könnyen megtehették, hogy kitalált látképeket adnak el gyanútlan vásárlóiknak.
Ki volt Samu, a vértesszőlősi ősember? A Magyar Nemzeti Múzeum vértesszőlősi régészeti bemutatóhelyén gazdag programkínálat várja a látogatókat a szombati Samu-napon, amikor a kiállítás megnyitásának 50. évfordulójára és a leletegyüttes kutatójának, Vértes László halálának 50. évfordulójáról is megemlékeznek.
Az ország első katonája feltárul a magyar katonai ejtőernyőzés százéves történelme Honvéd ejtőernyős vadász, az ország első katonája - 100 éves a magyar katonai ejtőernyőzés címmel nyílt vándorkiállítás kedden a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban a 170 éves a Magyar Honvédség programsorozat részeként.

Top hírek:
Kocsmákban és lóversenyeken nevelkedett gyermekkorában Hunyady Sándor Hunyady Sándor regény- és drámaíró, a két világháború közti magyar irodalom meghatározó alakja 128 éve, 1890. augusztus 15-én született, Hunyady Margit erdélyi színésznő és Bródy Sándor író törvénytelen gyermekeként.
Elkötöttek egy német bombázót és hazarepültek a szovjet hadifoglyok 1945 februárjában tíz szovjet hadifogoly egy pilóta vezetésével sikeresen megszökött a balti-tengeri Usedom szigetéről, ahonnan fontos információkat is vittek magukkal a német rakétaprogramról. Fogadtatásuk azonban nem olyan volt, amire számítottak.
A kétszer száműzött császár így zajlott Napóleon felemelkedése és bukása 249 éve, 1769. augusztus 15-én látta meg a napvilágot Bonaparte Napóleon francia császár, a történelem egyik legnagyobb katonai lángelméje. Tüneményes pályafutása már kortársait lenyűgözte, halála után a legendák magasságába emelkedett, életéről számos, vagy inkább számtalan könyv és film készült.
Polgári per lett az egyik Harvey Weinstein elleni vádból Kadian Noble brit színésznő keresetében történt fejlemény.
Az óvodában is én voltam a bokor, meg a fa, hogy ne kelljen beszélnem Menczel Andrea színésznő Győrből Szegedre megy játszani. Videóinterjú. [...] Bővebben!
Meghalt Morgana King A Keresztapa színésznője 87 évet élt.