Már 600 házat emésztett el Hawaiin a láva

A geológusoknak fogalmuk sincs, hová futhat ki a Kilauea háborgása.

2018. június 8. 6:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vulkánkitörés az űrből Májusban gyakran szerepelt a hírekben a Hawaii-n működő Kilauea tűzhányó. A pusztító kitörés és hatása több különböző műhold felvételei és mérései alapján a világűrből is követhető.

Az űrből is lenyűgöző a hawaii lávafolyás
Bámulatos és félelmetes a Hawaii-i vulkán éjjel videó Hawaiin továbbra is súlyos gondokat okoz a Kilauea vulkán kitörése. Összevont katonai erő segít most a régióban élőknek, és dolgozik a kármentésen is.
Kifordult magából a világ a Hawaii-i vulkánkitörés után
Vulkánkitörés: Akár 700 km/órával is terjedhet a pusztító izzófelhő Rengeteg halálos áldozata van a guatemalai vulkánkitörésnek. A Fuego pusztítása össze sem hasonlítható a Hawaii Kilauea-éval, ennél ugyanis gyorsabban, extrém esetben akár 700 km/órával is terjedhetet...
Kitört egy újabb vulkán, rengeteg az eltűnt és a halott Hawaii után most Guatemalában pusztít vulkánkitörés, legalább 25 halottról tudnak.

Egyre durvább a helyzet Hawaii-n: a vulkanikus szmog is veszélyes Elrendelték a kötelező kitelepítést Hawaii nagyszigetének egy részén, mert a lávafolyam újabb településeket fenyeget és a vulkanikus szmog is veszélyes az egészségre. Közben ébredezik Indonézia legnag...
Geotermikus erőművet fenyeget a láva Hawaiin Közel egy hónapja kezdődött a vulkánkitörés a hawaii Nagy-szigeten, a Kilauea vulkáni területen, azóta már több mint nyolcvan épület semmisült meg.
Elkapták a reptéri bőröndtörőt videó A Honolului reptéren egy utas kamerával rögzítette, ahogy egy földi poggyászkezelő gondatlanul, durva módon dobálta a Phoenixbe tartó légijárat csomagjait. A Hawaii légitársaság alkalmazottja a poggyá...
Újabb házakat pusztított el a láva Hawaii szigetén A Kilauea vulkán 3 hete tört ki, azóta napról napra súlyosabb a helyzet.
Házakat falt fel a kiömlő láva Hawaii szigetén Erősödött a napokban a Kilauea vulkán aktivitása.
Gyűlölik a nézők az új Magnumot Az ikonikus bajusz és forrónadrág eltűnt, de Hawaii és a Ferrari megmaradt a Magnum című sikersorozat 2018-as változatában. A nézők forronganak az új főszereplő miatt.