Tűzoltók szabadították ki a fellépőket a magyar fesztiválról

A helyi erők segítségével tudták elhagyni a helyszínt a zenészek.

2018. június 11. 11:20

A cikk folytatása...Friss hírek
FEM3 Café ajánló - 2018.10.18. A következő adás tartalmából. 
Ismét gyászol Sandra Bullock - Ezúttal két szerettét is elveszítette A színésznő őszintén mesélt a veszteségről.
Katalin hercegné ilyen cukin gratulált húgának a babához Pippa Middleton most született bébije nagyon meghatotta Katalin hercegnét!
Megoldják a vízhiányt? Polimergolyó helyettesíti majd a vizet Mosógépgyártók oldják meg a víz­hiányt? Olyan mogyoró nagyságú golyót fejlesztettek ki, amivel a mosásoknál rengeteg vizet lehet megspórolni, végül csaknem ki is válthatja annak használatát.
Kucsera Gábor: ˝Válunk...˝ Adás előtt: Tápai Szabina és férje gyűrű nélkül érkeztek a Sztárok és párok stúdiójába, ami természetesen a műsor házigazdájának, Kasza Tibinek is feltűnt, szóvá is tette... De hogy mi az igazság, kiderül a videóból! Tippelj Te is a sztárokkal minden szerdán és csütörtökön este az ingyenes TV2 Live ...
Ő a világ legfiatalabb milliárdosa A mindössze 25 éves norvég pasi nemcsak gazdag, de még helyes is! Tudd meg, hogy ki ő!

Top hírek:
Megszületett Katalin hercegné húgának kisbabája - Most közölték az örömhírt Pippa Middleton és James Matthews első gyereke megszületett.
Elképesztően hasznos dolgot vezet be a mentőszolgálat - Győrfi Pál beszélt a részletekről Élet Mentő Pont elnevezéssel indított kampányt a mentőszolgálat.
Kocsmából ment az esküvőjére Kucsera Gábor! Emlékezetesre sikerült Kucsera Gábor esküvői előkészülete, akit ha nem hív fel menyasszonya, akkor lekési a szertartást. Gábor az ügyben ártatlannak érzi magát, hisz fogalma sem volt arról, hogy barátai miért hívják a Könyvtárba.
Mindent bele, fiúk! - október 22, hétfő, 15.45 Ajánló - Szereplők: Bud Spencer, Terence Hill, Riccardo Pizzuti, Cyril Cusack, Reinhard Kolldehoff 
#filternélkül Túlféltett kisgyerek voltam Ismerd meg Trunk Tomit! Több nyelven beszél, korosztályos élsportoló, tízezrek követik a közösségi médiában és hazánk egyik legnagyobb koponyája, ha sneaker témáról van szó. A #filternélkül keretében ezúttal sok magyar kamasz példaképével beszélgettünk.
Még mindig keresi a csapatát Rossi Észtországban eldőlt, nem nyeri meg a csoportját a magyar fociválogatott a Nemzetek Ligájában, így majd csak a jövő évi selejtezőkön harcolhatja ki a hazai Eb-szereplést.