Cseke Katinka kamerák előtt kiabált Hódi Pamelával - Ezért osztotta ki

Cseke Katinka és Hódi Pamela nagyon nem értettek egyet a Micsoda Nők!-ben.

2018. június 12. 8:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Így búcsúzott el szerelme Hódi Pamelától! Előkerült a levél! Hódi Pamela az év elején árulta el először: újra rátalált a szerelem. Most előkerült egy levélváltásuk.

Hódi Pamela őszintén a párkapcsolatáról: Azt hiszem, szerelmes vagyok A modell Horváth Évának nyilatkozott az elmúlt időszak legjobb pillanatáról, különösképpen a szerelméről, Bencéről.

Friss hírek
Felesége rajongójára féltékeny Harry - Meghan túl a harmadik hónapon Elküldte felesége egyik rajongóját még Ausztráliánál is melegebb éghajlatra Harry herceg. A leendő apuka azon akadt ki, hogy felesét virágcsokrokkal halmozzák el rajongói, főleg férfiak, és egyikük a szokásosnál is nagyobbat adott Meghannek.  Ekkora virágot nem adhat a felségemnek, mégis hogy képzeli? - bosszankodott, persze viccesen a herceg a videofelvételen.
Hatalmas örömhírt jelentett be Lady Gaga Megtörtént vele, amire a legtöbb nő vágyik.
Maró gáztól lettek rosszul a diákok Maró gáztól lettek rosszul a hatvani gimnázium diákjai. Az egyik laboráns kémiai műveletet végzett, amikor feltehetően az egyik kémcsőről lepattant a kupak és ismeretlen eredetű gáz képződött. A laboráns rosszul lett, erősen köhögött és légzési nehézségre panaszkodott. Később több diákhoz is mentőt kellett hívni.
Így lepte meg Visváder Tamás szerelmét, Palácsik Lillát Lilla A legbátrabb páros forgatása alatt ünnepelte szülinapját, melyre férje virággal és fényképalbummal készült, játékostársai pedig közös énekléssel köszöntötték fel Őt.
Bújj ágyba stílusosan: Ezek most a legszebb pizsamák 10 ezer forint alatt Fázni sem fogsz bennük.
Falbontással törtek be a pénzváltóba Egy pénzváltó padlóját megbontva próbáltak 22 millió forintnyi valutát ellopni a 13. kerületben. A két férfi fülest kapott, hogy a betörés idején nyitva lesz a pénzt tartalmazó széf és nekik csak annyi a dolguk, hogy a pénzváltó padlóját a pincéből megbontsák. A pincéhez kulcsot is kaptak, azonban a széf zárva volt és még a riasztó is megszólalt.

Váratlan vallomást tett a párjáról Hódi Pamela! Hódi Pamela az év elején árulta el először: újra rátalált a szerelem.
Muri Enikő a kolléganője volt férjével jött össze - A színpadon szerettek egymásba Muri Enikő új párja Cseke Katinka volt férje.
Hódi Pamela szorong az anyajegyei miatt A celeb anyuka még harminc sincs, folyamatosan fotózzák, mégsem elégedett magával. Elveszettnek érzi magát, ha nincs rajta vakolat.

Top hírek:
Claudia: jó barátja a férjem Gesztesinek Egy stúdióban a volt férj és a jelenlegi? Aki már vált, az tudja, hogy egy ilyen szituáció mennyire kényelmetlen minden szereplő számára. Nem úgy Liptai Claudia családjában.
Mónika: Fojtsd meg az unokádat! Vád: a nagypapával akarta megöletni lányát az anya.
Bervicz és Roland összejátszanak? - Kedd 19.50 Tündének még fenn kell tartani a látszatot, hogy fél Rolandtól. Szabi nyitna Bori felé, viszont a lány visszakozik. Bervicz és Roland között érdekes telefonbeszélgetés zajlik le, a rendőrség pedig elkezd nyomozni.
Gólözön és döntetlen! Észtország-Magyarország 3-3 Fordulatos, gólgazdag találkozón nem tudtunk örülni a végén, Észtország-Magyarország 3-3. A magyar labdarúgó-válogatott ezzel a negyedik fordulót követően maradt a harmadik helyen a csoportjában, amelyet már nem nyerhet meg, azaz biztosan nem jut fel a Nemzetek Ligája B osztályába. Nemzetek Ligája, C osztály, 2.
Az élet dalos oldala - 46. rész Reality-műsor
Kasza Tibiék is ámultak: Béres Norbi villámgyorsan hódította meg a Pokoli Tornyot A tapasztalt ninja-jelölt elmondta, hogy nem érezte nyomásnak, hogy tavaly dobogós volt, ami miatt elvárás volt, hogy teljesítse a pályát. Úgy szaladt végig, mintha csak bemelegítene a következő fordulóra.