Blattert minden focival kapcsolatos dologtól eltiltotta a FIFA, de azért Putyin meghívására elutazik a világbajnokságra

A korrupciós botrányba belebukott Blatter vezette a FIFA-t akkor is, amikor Oroszország megkapta a világbajnokság rendezési jogát.

2018. június 12. 22:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Erdogan Vlagyimir Putyinnal beszélt telefonon Recep Tayyip Erdogan török államfő Vlagyimir Putyin orosz elnökkel beszélt telefonon - írja a Reuters a Xinhua ügynökség értesülésére hivatkozva. A két vezető a bilaterális szerződésekről és...

Az ember, aki Istenben és Putyinban hisz Nem veri nagydobra a Vlagyimir Putyin gyóntatójának, lelki vezetőjének tartott Tyihon metropolita, hogy belelát-e az orosz államfő titkaiba, ám befolyásának erősödésével az ő rossz szellemének tartjá...
Politico: Putyin a fegyverzetkorlátozási egyezmények kiterjesztését szorgalmazta Trumpnál Orosz dokumentumokra hivatkozik a lap.
Oroszországnak már Erdély-ezrede is van Ukrán és belorusz városokról nevezett el katonai egységeket Vlagyimir Putyin orosz államfő, s egy önjárólöveg-ezrednek az Erdély nevet adományozta.
FIFA 19 - kiderült néhány új részlet a játékmódokról Lesz egy-két újdonság is az új FIFA-ban, de a már jól ismert módokon is alakítanak a fejlesztők.
Túlélő módot kap a FIFA 19 is? Na azért ne másszunk a falra, nem battle royaleról van szó. A megspéklet Kick Off mód néhány új szabályrendszerrel érkezik, melyek közt ott csücsül a Survival is, melyben minden rúgott gól után egy em...

Bíróság tilthatja be a habspray használatát A spray feltalálói beperelték a FIFA-t.
FIFA 19 - tudj meg mindent az újdonságokról A FIFA idei kiadásába több apró újdonságot is belecsempészett az Electronic Arts. Az élethűbb passzokról már szó esett, most itt az ideje, hogy a további funkciók is bemutatkozzanak!
Hodorkovszkijék szivárogtatnak Putyin embereiről, és nem hagyják abba Az utóbbi hónapokban több befolyásos orosz közéleti személyiség féltve őrzött titkait szellőztették meg az interneten, s most kiderült, hogy a kiszivárogtatások mögött Mihail Hodorkovszkij, a Jukosz ...
Szlovákiába fészkelték be magukat Putyin motorosai A szlovák kormány kiakadt, de nem sokat tud tenni az Alsókorompán múzeumnak tervezett bázis ellen.
A múlt hét volt a FIFA 18 utolsó hurrája? Hamarosan itt a következő rész, de a FIFA 18 dobozos akciójának utolsó hete elég volt ahhoz, hogy az 576 KByte adatai alapján ez legyen a legjobban fogyó játék a héten.
Már jelentkezhettek a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia augusztusi edzéseire FIFA, LoL és Counter-Strike: Global Offensive edzések is lesznek a nyár utolsó hónapjában.