Blattert minden focival kapcsolatos dologtól eltiltotta a FIFA, de azért Putyin meghívására elutazik a világbajnokságra

A korrupciós botrányba belebukott Blatter vezette a FIFA-t akkor is, amikor Oroszország megkapta a világbajnokság rendezési jogát.

2018. június 12. 22:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A finnyás nyugati szponzorok egy része kihátrált a FIFA mögül, mások nem ilyen aggályoskodók Csökkent a szponzori pénz a futball-világbajnokságra, pedig ez a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség fő bevételi forrása: négy éve Brazíliában ez 1629 millió dollár volt, idén Oroszországban viszont csak ...

Megvariálja a FIFA a világranglistát Újraindul a matek: súlyozzák a különböző meccseket, a vb-döntő 12-szer annyit ér majd, mint egy barátságos meccs.
Macron testőre és egy terroristákat bújtató bűnöző együtt FIFA-ztak A bűnöző lakásában rejtőztek a párizsi terrortámadások utolsóként elfogott terroristái.
EA Play 2018 - új traileren a Madden NFL 19 Természetesen a FIFA után az amerikai foci sem maradhatott el az EA előadásáról.
Putyin előzőleg óva intette Európát Én megmondtam" pillanatokban volt gazdag Vlagyimir Putyin éves televíziós fóruma, amely során az amerikai importvámokról, a globális konfliktusokról és a Szkripal-ügyről is szó esett.
Kijev éles hangon visszautasította Putyin fenyegetéseit Az ukrán védelmi tanács vezetője éles hangon reagált Putyin Ukrajnával szembeni fenyegetéseire Vlagyinmir Putyin fenyegetései ellenére az ukrán állam létezik és létezni is fog, az ukrán ka...

Akkorát mondott Putyin a leendő vb-győztesről, mint még senki Négy végső esélyest nevezett meg Oroszország ura.
Ausztria rákapcsolt a Putyinnal való barátkozásra Az osztrák kormány ugyanolyan hídépítő szerepre játszik az oroszok és a Nyugat között, amiről a magyar kormány is beszélni szokott. Putyin osztrák látogatása mégis kicsit más volt, mint a budapestiek.
A Babcsenko-ügy épp azt bizonyítja, mennyire rendben van a nyugati média A gond ott kezdődik, amikor a média hitelességét vagy a Putyin-ellenességet az emberélet elé helyezzük. A botránnyal a nyugati média megmutatta, hogy még mindig képes az egyetlen dologra, amire a dikt...
Magasrangú volt HM-es vizionált etnikai háborút Erdélybe Felfedi inkognitóját a minisztériumi vezető, aki orosz ügynökökről és amerikai zsoldosokról írt könyvet. Mit kavar a Nyugat? Miért rohasztották le a magyar hadsereget? Putyin gerjeszti a feszültséget?...
32 év után visszatérhet a vb Amerikába Jóllehet mindenki az oroszországi tornára készül már, még egy fontos döntél áll a FIFA előtt.
Kreml: Putyin és Kim még idén találkozhat Még idén létrejöhet Vlagyimir Putyin orosz elnök és Kim Dzsong Un észak-koreai vezető találkozója - jelentette be Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője pénteken Moszkvában újságíróknak.