Reggel 7:59

Ez várható ma!

2018. június 13. 7:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Nyerj jegyet Fenyő Miklós koncertjére! Fenyő Miklós a tavalyi évben 20. alkalommal zengte be a Margitszigetet jubileumi koncertjén, de a show továbbra sem állhat meg. Idén a jelszó egy idézet az egyik Fenyő dalból: soha abba ne hagyd. Reméljük, hogy Fenyő Miklós ezt a kijelentését betartja még sokáig. Hiába telt el több mint két évtized az első margitszigeti koncert óta, Fenyő gondoskodik arról, hogy minden évben újabb és újabb meglepetésekkel tarkított műsor kerüljön színpadra, de természetesen most is elhangoznak majd a legnagyobb slágerek is! Fenyő Miklós Margitszigeti koncertje 2018.
Döntöttek Szentkirályon az M44-es főút helyi nyomvonaláról Érvényes és eredményes volt a helyi népszavazás, így eldőlt az M44-es főút szentkirályi nyomvonala közölte az MTI-vel a Bács-Kiskun megyei település jegyzője.
Topcsapattól igazolt játékost Dárdai Pál Dörzsölhetik a tenyerüket Berlinben.
Németh Zsolt: Szent István kijelölte azt az utat, amelyen a magyar politikának járnia kell Magyar áldozatai is vannak a horvát függetlenségi háborúnak és immáron egy évtized óta zajlik egy nagyon fontos kétoldalú és közép-európai építkezés országaink között mondta a bizottsági elnök.
Jó éjszakát! Holnap megünnepeljük az elmúlt ezer évet, ezért Kövér László szavaival búcsúzom: "Mi magyarok, akik történelmi értelemben elvesztettük a huszadik századot, meg akarjuk nyerni a huszonegyediket!" Vizuálnak pedig legyen itt egy fantasztikus drónvideó-összeállítás a Mohács környéki aszályos Dunáról: (v...
Három magyar érem a kisbér-ászári korosztályos póni fogathajtó Eb-n Három magyar érem született a Kisbér-Ászáron vasárnap befejeződött korosztályos póni fogathajtó Európa-bajnokságon.

Top hírek:
Küldjön képet az Indexnek a Duna alacsony vízállásáról!
Jobban el tudom adni az országot, mint a magyarok Egy holland üzletember felvásárolt egy egész nógrádi falut és turisztikai központot csinál belőle.
Vészjelzést adtak le a bankoknak: valakik az ATM-ek kifosztására készülnek világszerte Világszerte a bankok elleni támadásra készülnek kiberbűnözők tájékoztatott néhány napja az FBI. Azóta bebizonyosodott, hogy nem csak riogatásról van szó.
Hosszú Katinka most egy focilabdával nyűgözte le rajongóit Az Iron Lady megint hatalmasat alakított.
November óta most először gyorsult az infláció Nagy-Britanniában Tavaly november óta először gyorsult az infláció júliusban Nagy-Britanniában.
Eddig nem volt díszpolgára Vas megyének, de most lett egy: Kásler Miklós Az emberi erőforrások minisztere Budapesten született, de azzal öregbítette Vas megye hírnevét, hogy ott járt iskolába.