Eredménytelen a városnéző buszok üzemeltetésére vonatkozó koncessziós eljárás

A Fővárosi Közgyűlés eredménytelenné nyilvánította a városnéző buszok üzemeltetésére vonatkozó koncessziós eljárást szerdai rendkívüli ülésén.

2018. június 13. 10:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Duna-menti védművet építhetnek a Római-parton A védműszakasz megvalósításáról a Fővárosi Közgyűlés a továbbtervezést követően, valamint a kisajátításhoz kapcsolódó kártalanítás költségeinek ismeretében dönt.

Csak időhúzásra jó a római-parti gát új nyomvonala? A fővárosi közgyűlés szerdai döntése szerint a parton, a kerítések vonalában épülne a mobilgát. A civilek szerint ez a verzió azonban évekig húzódó kisajátítással, ugyanakkor hasonló tájrombolással j...

Friss hírek
Ennyit számít, hogy látsz-e telefont a képen: mást jelent, ha rajta van, és mást, ha nincs Ördög Noémi modern elemekkel változtatja meg egy-egy klasszikus stílusú festmény mondanivalóját.
Sosem láttunk még ilyen szépet: kinn éjszakáztunk a hortobágyi pusztán A Hortobágy nyáron felejthetetlen élményekkel vár. Akár az éjszakát is a csillagok alatt töltheted.
Magyarország különleges partnerként tekint Ghánára Ezért eljuttatjuk hozzájuk a hazai innovációkat.
Megszavazták a Stop Soros törvénycsomagot Megszavazták az alaptörvény-módosítást is az Országgyűlésben.
Elfogadta a parlament a 7. alkotmánymódosítást A Jobbik is megszavazta.
A négyszeresére nőhet a miniszterek fizetése Lementek a választások, bátran emelik havi 5 millióra a tárcavezetők gázsiját.

A főváros vezetése keresi a megoldást a Lánchíd, a várhegyi alagút és a Clark Ádám tér egyidejű felújítására A Fővárosi Közgyűlés jövő szerdai rendkívüli ülésén felkérheti Tarlós István főpolgármestert, hogy a Lánchíd, a várhegyi alagút és a Clark Ádám tér egyidejű felújítása érdekében kezdeményezzen tárgyal...
Megújítja együttműködését Budapest és Sanghaj Baráti együttműködés és tapasztalatcsere előmozdításáról szóló megállapodást köt Budapest és Sanghaj - az erről szóló dokumentumot szerdán hagyta jóvá a Fővárosi Közgyűlés.
Fővárosi Közgyűlés Ismét napirenden az új parkolási övezetek Új parkolási övezetek lehetnek Újbudán és Zuglóban, az V. kerület nagy részén pedig óránként 525 forintra emelkedhet a várakozási díj, míg az állatkertnél csökkenhetnek a parkolási díjak - derült ki ...

Top hírek:
A júliusi NATO-csúcsig nem lesz PutyinTrump találkozó A két elnök júliusban találkozhat egymással, amikor Trump a NATO-csúcsra Európába utazik.
Neymar meghallotta a kritikákat, megszabadult a cérnametéltsérójától A világ legdrágább focistájának mostantól a játékával kell a címlapokra kerülnie.
Megfejtették a rejtélyes szörny titkát DNS-vizsgálat segítségével tudták megállapítani, milyen állat is ez furcsa ragadozó. Nem vérfarkas.
Ismét Pekingben tárgyalt Kim Dzsongun Peking eltökélt a Phenjannal ápolt kapcsolatok megerősítésében és fejlesztésében.
Szalah 11-esből szépít: OroszországEgyiptom 3:1 Kevesebb mint 10 perc van hátra az A-csoport harmadik meccséből.
Drogkereskedőket menteget az Index Tipikusan kommunista eszközökkel: úgy csinál, mintha átlagos gimnazistákat védene, miközben drogkereskedőknek hízeleg.