A fideszes képviselők is támogatták, hogy az EU közösen lépjen fel az orosz és kínai kibertámadások ellen

Itthon nem beszélnek róla, Brüsszelben szépen megszavazzák.

2018. június 13. 16:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Magyarország ellen lobbizó baloldal megint a Fideszt támadja Brüsszelben Újhelyi István a Politicóban kérleli a Néppártot, hogy döntsön a Fideszről.

Brüsszel fellép az állampolgársággal bizniszelő tagállamokkal szemben Nem akarunk trójai falovakat az EU-ban mondta Vera Jourová, az Európai Bizottság jogérvényesülésért felelős biztosa.
Cseles ez a Soros: megháromszorozza határvédelmi kiadásait az EU Brutálisan lecsökkent az Európába érkező menedékkérők száma, Brüsszel mégis sokkal többet költene a távol tartásukra, mint eddig bármikor.
Küld Brüsszel több mint hatvanmilliárd forintot Újabb autópálya-beruházást hagyott jóvá az Európai Bizottság.
Szabályozhatja Brüsszel a tetoválást Nem nagyon vizsgálták még, mi kerül a bőr alá, azt sem, hogy milyen veszélyekkel járhat a szervezet számára.
Brüsszel kibertámadásoktól tart Kibertámadások és az interneten terjesztett álhírek és félrevezető információk fenyegetik a 2019-es európai parlamenti (EP-) választás kampányának tisztaságát figyelmeztetett az Európai Bizottság biz...

150 milliárdos büntetést szabhat ki Brüsszel a szabálytalan közbeszerzések miatt Az ellenőrzést még a Lázár János vezette Miniszterelnökség engedte át egy konzorciumnak.
Orbán: Az Európai Bizottság kifutott az időből Brüsszel hiába indított kötelezettségszegési eljárást Magyarország ellen, a testület mandátuma jövő májusban lejár hangsúlyozta Orbán Viktor a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. A miniszterelnök ...
Juncker nem ért el áttörést Trumpnál Brüsszelben sikerről beszélnek, de valódi engedményt csak Juncker tett. Trump annyit ígért: hajlandó tárgyalni.
Brüsszel ismét a migránsok oldalán "Az európai emberek pénzét nem a bevándorlókra, hanem az európai emberekre kell költeni." - ezt Hollik István mondta. A Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője azután tartott sajtótájékoztatót, hogy az...
"Aki védi Európát, azt bírálják" Az Európai Bizottság működése nem tükrözi az unió kormányainak véleményét. Erről Gulyás Gergely beszélt. Elmondta, hogy Brüsszel megdicséri azokat, akik behívják a migránsokat, aki pedig védi Európát,...
Totális leleplezés: Brüsszelben mindenki tudja, hogy Juncker alkoholista Úgy próbálja ezt eltitkolni a brüsszeli elit, mint egykor Moszkva a szovjet pártfőtitkárok egészségi állapotát.