Erről is a Brexit tehet: kisebb lesz az EP

Több ország mégis több fővel képviseltetheti magát.

2018. június 13. 17:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pillanatnyi erőpozícióba került Theresa May A brexit végső dátumának közeledtével egyre kiszámíthatatlanabbá válnak a londoni politikai folyamatok: ezúttal May tudott megnyerni egy alsóházi szavazást.

Etikai okokból betilthatják Nagy-Britanniában a libamáj behozatalát Erre csak a Brexit után lesz lehetőségük, az EU közös piacán ilyen tilalmat nem vezethetnének be.
Brexit: nem lesz, aki dolgozzon Nagy-Britanniában Optimista kormány óvatos elemzők. Októberre meglesz a teljes körű megállapodás a brit európai uniós tagság megszűnésének feltételrendszeréről közölte a kilépési tárgyalásokért felelős brit minisztér...
Kovács Árpád: Rendelkezésre áll a béremelésre a fedezet a költségvetésben Nem tudjuk mi lesz a Brexit vége, nem tudjuk mi lesz a spanyol és olasz gazdasággal, és azt is ki kell mondani, hogy egy kereskedelmi háború kezd kibontakozni az EU és az USA között.
Összeomlás jöhet a Brexit után Látszólag teljes a tanácstalanság a britek uniós kilépésével kapcsolatban a brit kormánynál.
Elindult Soros kampánya a Brexit ellen A milliárdos spekuláns nem nyugszik bele az emberek akaratába, újabb népszavazást íratna ki a Brexitről.

Megvan, hogyan tolnák ki a Brexit határidejét 2020 végéig A brit kormány csütörtökön ismertetett javaslatcsomagja szerint Nagy-Britannia "korlátozott ideig" még tartaná magát az Európai Unió vámuniójának szabályrendszeréhez, ha a brit EU-tagság megszűnése...
Brexit: el kell számoltatni a briteket Az Európai Uniónak (EU) tiszteletben kell tartania, hogy Nagy-Britannia autonóm szeretne lenni, de a briteknek is tiszteletben kell tartaniuk az EU egységét - mondta az Európai Bizottság Brexit-főtárg...
Alku nélküli brexit: összeomolhat az ellátás, a végítélet sem kizárható Szép volt a királyi esküvő, de megélni nem fog belőle Anglia. Márpedig a brexitnek súlyos következményei lehetnek.
A brexit ellen lép akcióba a milliárdos hálózata A Best for Britain szervezet nem titkolt célja, hogy a 650 alsóházi képviselő segítségével buktassák meg Theresa May kormányfőt és a brexitet.
Soros bejelentette: újra támadásba lendül a Brexit ellen A milliárdos spekuláns napokon belül elindíthatja újabb kampányát annak érdekében, hogy a britek még egyszer szavazhassanak az unióból való kilépésről.
A Brexit után is szükség lesz az EU-munkaerőre Közös nyílt levélben szólította fel a brit kormányt hétfőn száznál is több brit mezőgazdasági szövetség annak biztosítására, hogy az ágazat a brit EU-tagság megszűnése után is akadálytalanul alkalmazh...