Egyre többeket érintenek a pajzsmirigy problémák

Egyre több húsz és negyven év közöttit érintenek a pajzsmirigy problémák.

2018. június 13. 18:35

A cikk folytatása...



Friss hírek
Ezek a legmenőbb zamatos gyümölcsök ihlete körömminták
Először nyert ázsiai csapat dél-amerikai ellen A kolumbiaiak feletti keddi 2-1-es sikerrel a japán az első ázsiai válogatott, amely labdarúgó-világbajnokságon dél-amerikai csapatot legyőzött.
Órákig nem volt víz Cegléden Kora délutánra mindenhol helyreállt a vezetékes ivóvíz-szolgáltatás.
Orbán Viktor Kányádi Sándortól búcsúzott
Orbán Viktor a Stop Soros kritikájáról: Ízlések és pofonok A magyar kormányfő állítja: már ismerik a Velencei Bizottság állásfoglalását, ezért nem várják meg a Stop Soros megszavazásával annak hivatalos bejelentését. Hogy a testület kritizálja az aránytalan büntetést? Orbán szerint ez már "ízlések és pofonok" kérdése.
Péntektől drágul az amerikai whiskey, a Harley Davidson motor és a Levi's farmer Életbe lép az EU ellenvámja az USA-val szemben.

Top hírek:
A júliusi NATO-csúcsig nem lesz PutyinTrump találkozó A két elnök júliusban találkozhat egymással, amikor Trump a NATO-csúcsra Európába utazik.
Neymar meghallotta a kritikákat, megszabadult a cérnametéltsérójától A világ legdrágább focistájának mostantól a játékával kell a címlapokra kerülnie.
Megfejtették a rejtélyes szörny titkát DNS-vizsgálat segítségével tudták megállapítani, milyen állat is ez furcsa ragadozó. Nem vérfarkas.
Ismét Pekingben tárgyalt Kim Dzsongun Peking eltökélt a Phenjannal ápolt kapcsolatok megerősítésében és fejlesztésében.
Szalah 11-esből szépít: OroszországEgyiptom 3:1 Kevesebb mint 10 perc van hátra az A-csoport harmadik meccséből.
Drogkereskedőket menteget az Index Tipikusan kommunista eszközökkel: úgy csinál, mintha átlagos gimnazistákat védene, miközben drogkereskedőknek hízeleg.