Egyre többeket érintenek a pajzsmirigy problémák

Egyre több húsz és negyven év közöttit érintenek a pajzsmirigy problémák.

2018. június 13. 18:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Salvini: nem fogadjuk el a franciák bocsánatkérését A franciák egy olasz erdőbe vitték a migránsokat.
A madridi iparművészeti múzeumban láthatók a Herendi Porcelánmanufaktúra munkái A madridi iparművészeti múzeumban láthatók keddtől a Herendi Porcelánmanufaktúra munkái, amelyek először mutatkoznak be Spanyolországban kiállításon.
A parlamenti szavazás szinte papírforma szerint zajlott Elfogadta a parlament a Sargentini-jelentést visszautasító határozatot. A dokumentumot, amely arra szólítja fel a kormányt, hogy ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarországot ért valótlan vádakat, és jogi úton is lépjen fel a csalással elfogadott, Magyarországot rágalmazó jelentéssel szemben 129-en támogatták, 26-an nemmel szavaztak, 18-an pedig tartózkodtak.
Kiderült: ekkor tökéletes a hőmérséklet a hűtőszekrényben A legtöbb élelmiszer számára ez az érték lenne az ideális.
Milyen érdekes: menedékjogot kapott a migráns Németországban, aztán kiderült, hogy egy terrorszervezet tagja Két év kilenc hónap szabadságvesztésre ítélt kedden egy német bíróság egy szíriai menekültet, mert hazájában tagja volt az Ahrár as-Sám iszlamista felkelő szervezetnek, amelyet a német hatóságok terrorista csoportként tartanak számon.
Valamivel kevesebb tartós adósa van a NAV-nak, mint az előző negyedévben Még mindig sokan vannak, akik hónapokig nem rendezik az adósságukat, de az adóhatóság a kicsinek is örül.

Top hírek:
Claudia: jó barátja a férjem Gesztesinek Egy stúdióban a volt férj és a jelenlegi? Aki már vált, az tudja, hogy egy ilyen szituáció mennyire kényelmetlen minden szereplő számára. Nem úgy Liptai Claudia családjában.
Napi horoszkóp - október 16 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Harc az NB I-ért: megváltozott a rangadó kezdési időpontja Fontos bejelentést tett az MLSZ.
Közel 100 ezer látássérült ember él Romániában Romániában csaknem 96 ezer látássérült ember él, akik közül 2770 gyerek - közölte hétfőn a román munkaügyi minisztérium a látássérültek nemzetközi napja alkalmából.
Mónika: Fojtsd meg az unokádat! Vád: a nagypapával akarta megöletni lányát az anya.
Bervicz és Roland összejátszanak? - Kedd 19.50 Tündének még fenn kell tartani a látszatot, hogy fél Rolandtól. Szabi nyitna Bori felé, viszont a lány visszakozik. Bervicz és Roland között érdekes telefonbeszélgetés zajlik le, a rendőrség pedig elkezd nyomozni.