Nagy valószínűséggel szarin- és klórgázt vethettek be tavaly Szíriában

2017 márciusában hajtottak végre két támadást.

2018. június 13. 18:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Még egy évig akciózhat a török hadsereg Szíriában és Irakban A parlament újabb egy évvel hosszabbította meg a hadműveletekre adott mandátumot.

Irán bevetette a ballisztikus rakétát a szunnita dzsihadisták ellen Az iráni Forradalmi Gárda hétfőn ballisztikus rakétákkal támadta Kelet-Szíriában annak a szélsőséges csoportnak a főhadiszállását, amelyet a minapi iráni ahvázi katonai díszszemle elleni merénylet elk...
Erőszakspirálban: felkészül Irán? Az iráni Forradalmi Gárda elleni véres merénylet jelezheti, hogy a Szíriában és Irakban burjánzó erőszak a perzsa államra is átterjed.
Szijjártó: biztosítani kell az elüldözött keresztények visszatérését Biztosítani kell Szíriában és másutt a világban, hogy visszatérhessenek lakóhelyükre azok a keresztény közösségek, amelyek ezer éve ott éltek, de a vallásuk miatt elüldözték őket - jelentette ki a kül...
Szijjártó Péter: Szíriában meg kell állítani a keresztényüldözést A kormány önálló államtitkárságot is létrehozott, amelynek egyetlen feladata, hogy figyelje a segítségre szoruló keresztény kisebbségek sorsát és helyzetét a világban.

Európában kereshetnek menedéket a Szíriából elűzött terroristák Szíriában a dzsihadisták elleni offenzívák egyre több területet szabadítanak fel a terroristák felügyelete alól. Ezek a terroristák azonban elindulhatnak Európa felé.
Moszkva Izraelt hibáztatja az orosz gép szíriai lelövéséért Teljes egészében az izraeli légierőt terheli a felelősség az orosz Il-20-as katonai rádióelektronikai felderítőgép Szíriában bekövetkezett pusztulásáért - jelentette ki Igor Konasenkov. Az orosz véde...
Hét év után újra szavazhattak Szíriában Sajtóhírek szerint a voksolás rendben zajlott, leszámítva az észak-szíriai kurd autonóm területeket, az országban legnagyobb számban élő kisebbség ugyanis nem vett részt a szavazáson.
Ütközőövezetet hoz létre Törökország és Oroszország Szíriában Putyin és Erdogan Szocsiban tárgyalt, a kormánycsapatokat a Damaszkusz ellen harcolóktól elválasztó területről.
Izraeli rakétákat lőttek le Szíriában Több izraeli rakéták lőtt le a szíriai légvédelem az ország fővárosa, Damaszkusz repülőterének közelében – közölte a helyi sajtó szombat este
ENSZ: Tiltott vegyi fegyvereket használtak Szíriában A szír kormányerők klórgázt vetettek be Damaszkuszban és Idlíbben.