Nagy valószínűséggel szarin- és klórgázt vethettek be tavaly Szíriában

2017 márciusában hajtottak végre két támadást.

2018. június 13. 18:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Először lesz a polgárháború kitörése óta önkormányzati választás Szíriában Egyből 35 ezren indulnak rajta.

Az Iszlám Államtól hazatért dzsihadistákat kaptak el Macedóniában Egy darabig Szíriában és Irakban harcoltak.
Lefejezte egy túszát az Iszlám Állam Szíriában A radikális iszlamisták egy időre több települést is elfoglaltak, beszámolók szerint egyes helyeken tömeggyilkosságokat követtek el, több mint 120 civilt öltek meg.
Gyémántok, arany és orosz zsoldosok után nyomoztak az Afrikában megölt újságírók Három orosz újságíró azt kutatta, hogy a Szíriában is aktív orosz magánhadsereg mit csinál a világ egyik legszegényebb országában. Alig néhány nappal az érkezésük után lelőtték őket.
Az EU nem vesz részt Szíria újjáépítésében Hiányolja az unió a politikai átalakulást Szíriában.
Ellentámadásba lendült az Iszlám Állam Szíriában Nagy rohamot indított szerda hajnalban Szíria délnyugati részén az Iszlám Állam terrorszervezet; a halálos áldozatok száma meghaladja a 180-at a különféle jelentések szerint.

Törökországban hat év börtönre ítéltek két cseh civilt Mobil kórházat akartak nyitni Szíriában, de Ankara szerint a kurd milíciát segítették.
Az izraeli légierő lebombázott valamit Szíriában Egy rakéta- és vegyifegyverközpont lehetett, és valószínűleg az irániaknak is közük volt hozzá.
Hároméves ostrom után evakuáltak két síita települést Szíriában Megállapodott a kormány a felkelőkkel, mindenki elhagyhatta a városokat.
Evakuálás kezdődött Szíriában Elindult az evakuálandók első csoportja csütörtökön a Szíria északnyugati részén fekvő, a lázadók által körülzárt Fúa és Kefraja síita településekről a kormány és a felkelők között született megállapo...
Oroszország Szíriában hozott létre menekültközpontot A menekültek visszatérését elősegítendő a tartományi székhelyeken úgynevezett nemzeti megbékélési bizottságokat hoznak létre
Brutális vérengzést okozott Szíriában a légierő 54 halott, többségük civil áldozat.