MagyarországSzlovénia - MagyarországSzlovénia férfi kézilabda világbajnoki selejtező közvetítése

Egyetlen mérkőzés választja el a világbajnoki részvételtől a magyar férfi kézilabda-válogatottat. A koperi győzelem ellenére azonban távolról sem lefutott a mérkőzés, Szlovénia van annyira jó, hogy hat góllal nyerjen Magyarországon.

2018. június 13. 18:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ilyen is csak Magyarországon van: a kormánypárti Figyelő beszólt saját ellenzéki tulajdonosának

Több mint egymillió euróval támogatta a Google a digitális újságírást Magyarországon Tizenhárom magyar projekt kapott összesen 1,3 millió euró támogatást a Google Digital News Initiative - DNI elnevezésű, a digitális újságírást támogató pályázatából közölte a Google az MTI-vel kedden...
Győzike: Bárdosi Sanyi egy idézet lett Baukó Éva szerint az ő csapatukat a ˝nemnormalitás˝ tartja össze, Győzike egyenesen ódát zengett Bárdosi Sanyiról, aki szerint sok Sanyi van Magyarországon, de a Bárdosi ˝A Sanyi˝.
Merkel: Magyarország Németországot is védi Magyarország "bizonyos értelemben nekünk végzi el a munkát" uniós külső határa védelmével - mondta a kancellár az ARD német országos köztelevízióban késő este sugárzott interjúban.
Szív, erő, taktika - nem várt, óriási győzelem Szlovéniában A vb-bronzérmes Szlovénia nem tudott rohanni a magyar férfi kézilabda-válogatott ellen, és teljesen összevazarodott. Székely védései sokat segítettek a jól küzdő, imponálóan védekező csapatnak. Mindig...
Emberkereskedelem: Magyarország a legérintettebbek között Szerteágazó kampány indult a szexuális és munkacélú kizsákmányolás visszaszorítására.

A legjobb aktív magyar profi öklözők toplistája A Felix Promotion International versenyzői számára az elmúlt hétvégén befejeződött a tavaszi versenyszezon, de csak egy szusszanásnyi szünet lesz, hisz szeptemberben már ismét ringbe szólítják Magyaro...
Gulácsi, köszönjük! Fehéroroszország - Magyarország 1-1 Barátságos A magyar labdarúgó-válogatott a breszti DASZK Stadionban 1-1-es döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen a fehéroroszok ellen. A vezetést a hazaiak szerezték meg az első félidőben, An...
Sok közös pont van Magyarország és Németország között a migrációs válság megítélésében Magyarország és Németország is támogatja rendőrökkel a macedón-görög határ védelmét - mondta Szijjártó Péter Berlinben a Phoenix német országos közszolgálati televíziónak.
Félelem és undor az illiberális Magyarországon - kemény hangvételű könyvet írtak Orbánról A mű egy svéd szabadúszó újságíró, Joakim Medin munkája.
A nap legfontosabb hírei – 2018.06.03. Kötcse, pörkölt, Szlovénia.
Horváth Ferenc: Jó lenne tiszta focit játszani Magyarországon A Balmazújváros edzője a tartalékosan felálló Videotont marasztalta el, amiért beleszólt a kiesés elleni harcba.