Így szurkkolnak a magyarok Veszprémben

2018. június 13. 19:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rátonyi Róbert Operettfesztivál Veszprémben Élete utolsó éveiben a városban dolgozott, így nem volt kérdés, hogy róla nevezzék el az eseményt.

Kijutottunk a kézilabdavébére Pedig épp kikaptunk Veszprémben a szlovénektől.
Viharkárok: Vas és Veszprém megyében is sok dolguk van a tűzoltóknak Devecserben tetőket rongált meg a jégeső, Ajkán buszmegállót borított fel a szél.
Nagy László nem számol a vb-részvételével A Veszprém átlövője nem számol a folytatással, de kész ismét segíteni, ha kell.
Újabb tehetségkutató készül az István, a király rockoperából! Idén ünnepli 35. születésnapját a Szörényi-Bródy páros rockoperája az István, a király. A jubileum évében a Budapesti Operettszínház nyáron Baján ( Jegyek itt! ) , ősz elején pedig Budapesten mutatja...
Megvan, kivel pótolhatná Ilicet a Telekom Veszprém 26 éves szlovén játékos érkezhet az előző szezonban szenvedő magyar csapathoz.

Először rendezik meg a Rátonyi Róbert Operettfesztivált Veszprémben Rátonyi Róbert (1923-1992) tiszteletére operettfesztivált rendeznek június végén Veszprémben. A négynapos rendezvényen az előadások mellett családi és gyermekprogramokkal várják az érdeklődőket - közö...
Szabad kártyás a Veszprém a BL-ben, kipörgethetik? A Szeged főtáblán van, a másik magyar kézicsapat még izgulhat kicsit. Nincsenek tiszta szabályok.
Huszonötödik Kabóciádé bábfesztivál Veszprémben A kétnapos program a bábszínházi előadások mellett lovagkort idéző játékokkal és díszletekkel várja az érdeklődőket. [...] Bővebben!
Jövő hétvégén rendezik meg a Magyar Kórusok Találkozóját Veszprémben A Magyar Kórusok Találkozójának ad otthont Veszprém jövő hétvégén. A kétnapos rendezvényen felvidéki kórusok és Veszprém Város Vegyeskara kóruscsaládjának tagjai adnak koncertet - közölte pénteki sajt...
Június közepén rendezik meg a 25. Kabóciádé bábfesztivált Veszprémben Huszonötödik alkalommal rendezik meg a Kabóciádé bábfesztivált június közepén Veszprémben. A kétnapos program a lovagkort idéző játékokkal és díszletekkel várja az érdeklődőket közölte csütörtöki saj...
Sterbik Árpád 38 évesen is a világ legjobb kapusa A nyártól ismét Veszprémben védő klasszis is bekerült a BL-álomcsapatba.