Így szurkkolnak a magyarok Veszprémben

2018. június 13. 19:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Sabaté tökéletes lenne a magyar válogatott élére Laurencz László hisz a magyarul beszélő szakemberben, a Veszprém új vezetőedzőjétől viszont nincs elájulva.

Még csak a csoport fontos Százszázalékosan szerepeltek a magyar klubcsapatok a Bajnokok Ligájában, a nőknél nyert a Ferencváros és a Győr, a férfiaknál a Veszprém és a Szeged is.
Négyből négy siker Különösen a férfiak tettek ki magukért, hiszen a Veszprém a címvédő Montpellier otthonában nyert, a Szeged pedig a legjobb német csapat, a Flensburg ellen zsebelte be a két pontot.
Mikler szerint lehet ez még jobb is A Veszprém kapusa az átigazolásával kapcsolatos hírt nem kommentálta.
Rögtön BL-címvédőt vert új edzőjével a Telekom Veszprém David Davis remekül mutatkozott be a kispadon.
3,5 milliárd forint támogatást nyújt a kormány Várpalota fejlesztéseihez Várpalota 3,5 milliárd forintos kormányzati támogatást kap, amelyet az egészségügyi ellátás, a Thury-vár és az inotai iparterület fejlesztésére fordít - közölte a Veszprém megyei város polgármestere ...

Spanyolországba kéredzkedett játéklehetőségért a Veszprém válogatott átlövője A 22 éves Ligetvárinak a bajnoki ezüstérmes Leónnál garantálták, hogy játszani fog.
Magyarul szólalt meg először a Veszprém új ezője Megtörtént a bemutatása.
Győztes bemutatkozások Hibátlan hétvégét zártak csapataink a kézilabda Bajnokok Ligájában. A fehéroroszországi Bresztben az utolsó pillanatban megfogott hétméteresnek köszönheti győzelmét a Telekom Veszprém.
Kapura lőtt a Veszprém, hetest kapott az ellenfél az utolsó támadásnál Óriási izgalmak közt ért véget a breszti meccs. És még csak akkor jött Mikler Roland.
Edzőváltás után győzött a Telekom Veszprém A Telekom Veszprém 29-28-ra győzött szombaton a fehérorosz Meskov Breszt otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában.
Ljubomir Vranjes távozik a férfi kézilabda-válogatott éléről A váltás összefügg azzal, hogy Vranjest hétfőn felmentették a munkavégzés alól a Telekom Veszprém csapatánál, amelynek vezetőedzője volt.