Kecskenyájak tucatjait vetették be az erdőtüzek megelőzésére Portugáliában

Legeltetik őket.

2018. június 13. 20:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Két magyar startup is esélyes a bootcampen Hat innovatív startupot köztük két magyart juttatott tovább a kockázati tőkebefektetőkből és szakértőkből álló nemzetközi zsűri az EIT Health InnoStars Awards versenyre Coimbrában, Portugáliában.

400 éve elsüllyedt hajó roncsait találták meg, régen nem került elő ilyen fontos lelet Portugáliában Kínai porcelánt és indiai fűszereket szállító, mintegy négyszáz éves, felfegyverzett portugál hadi- és kereskedőhajó roncsait találták meg régészek Lisszabon partjainál, a Tajo-folyó torkolatában.
Ez az évtized felfedezése Portugáliában Kínai porcelánt és indiai fűszereket szállító, mintegy négyszáz éves, felfegyverzett portugál hadi- és kereskedőhajó roncsait találták meg régészek Lisszabon partjainál, a Tajo folyó torkolatában.

Több száz éves hajóroncs került elő Portugáliában A feltárásán dolgozó régészek szerint ez az évtized felfedezése.
Tizennyolc maratoni érem A magyar válogatott hat arany-, kilenc ezüst- és három bronzéremmel toronymagasan az éremtábla élén végzett a Portugáliában.
Szédületes magyar fölény a maratoni kajak-kenu vb-n Összesen 17 érmet szerzett a magyar küldöttség Portugáliában, benne hat aranyat. Az éremtáblán második spanyolok 7 érmet gyűjtöttek.
Megint a magyarokról szólt a maratoni kajak-kanu vb Nem tudnak hibázni a magyar versenyzők Portugáliában.