Hatalmas botrány lett egy olasz stadionépítésből

Kilenc embert vettek őrizetbe, köztünk az olasz kormánypárt egyik kulcsemberét is.

2018. június 13. 19:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Jól nézd meg a visszajárót: új forintérmét helyeztek forgalomba! Új 50 forintosokat bocsát ki a jegybank!...
Letiltottak egy rém ijesztő Spotify-reklámot Az indoklás szerint indokolatlanul ijesztő volt a gyerekek számára.
Élőben indult a társadalmi egyeztetés Budapest jövőjéről Mit várnak a különböző területek szakértői az új fejlesztési tanácstól és mit gondolnak a legfontosabbnak Budapest versenyképességét, fejlődését illetően? Hogyan tud az állam, a város és a...
Bajnai 7 tézise a gazdaságról a HVG-ben A volt miniszterelnök azt járja körül, hogy vajon tanult-e a világ a tíz évvel ezelőtti gazdasági válságból.
Súlyos problémák miatt függesztette fel a Nébih egy Pest megyei pékség működését Azonnal bezárták az üzemet.
Robbanás volt egy krími középiskolában: legalább 10 halott Akár 50 sérültje is lehet a kercsi katasztrófának.

Top hírek:
Kigyulladt egy ház Békásmegyeren, több ezer háztartásban elment az áram Egy tetőszerkezet lobbant lángra, nem sérült meg senki.
Kamu államtitkárral találkozott a Képviselői Irodaházban, így csaltak ki 23 millió forintot egy vállalkozótól A férfinak bombabiztos közpénzes megbízásokat ígértek, még a Képviselői Irodaházba is bevitték, hogy hitelesnek tűnjön a történet.
Jövőre kész a Tesla csodafegyvere, amelyiktől sokkal biztonságosabbak lehetnek az önvezető autók Két éve fejleszti saját mesterséges intelligencia-chipjét a Tesla, amely a hírek szerint biztonságosabbá és fejlettebbé is teszi majd az önvezető kocsikat. A munka vége Musk szerint karnyújtásnyira van.
Companies collect 30 tonnes of food for needy families on World Food Day Twenty-one Hungarian and international companies have collected food donations amounting to 30 tonnes on the occasion of World Food Day, to be distributed among needy families.
Valamivel kevesebb tartós adósa van a NAV-nak, mint az előző negyedévben Még mindig sokan vannak, akik hónapokig nem rendezik az adósságukat, de az adóhatóság a kicsinek is örül.
A Huawei letette az asztalra a legjobb androidos telefont Az ismeretlen, idegenül csengő márkanévből néhány év alatt a mobilpiac egyik legnépszerűbb szereplőjévé nőtte ki magát a Huawei. A gyártó az utóbbi időben nem tud mellényúlni, az elmondottak és első tapasztalataink alapján ezt támasztja alá a kedden délután Londonban bemutatott Mate 20 Pro készülék is.