Orosz, horvát, svéd, angol: az egyik döntős lesz

És ha az oroszok nyerik? A másik ágon klasszisok szedik szét egymást. Kinek jó ez? Neymar és Suárez idegesítő, a franciák csikók, a belgák kiszámíthatatlanok. Futballpodcast.

2018. július 6. 11:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Suárez: Uruguay volt a legjobb dél-amerikai csapat A focivébéről hazatérő támadó odaszúrt a szintén a negyeddöntőben búcsúzó braziloknak.

Gyönyörű francia lány vigasztalta a bánatos uruguayit Suárez feje a szurkolók között, képek a franciák diadaláról.
Cavani találkozott minden focista rémálmával, a Láthatatlan Védővel A portugálokat kiejtő csatár Suárez pojácáskodása közben mutatta meg, mi az a valódi színészet.
Suárez súlyos sportszerűtlenségét kellett volna megnézni VAR-ral Pont arra nem használják a videóbírót, amire nagyon kéne.

Negyedszer jutott tovább hibátlan mérleggel Uruguay Luís Suárez hetedszer talált a kapuba vb-n, így már csak egy góllal van lemaradva az uruguayi rekordertől, az 1950-es években remeklő Óscar Mígueztől.
Uruguay 10 perc alatt megszerezte a vezetést A 9. percben a születésnapos Rodrigo Bentancurt rúgták fel az oroszok a tizenhatos előtt, Luis Suárez 17 méterről lőtte a labdát pontosan a kapu bal szélére.
Messi és Suárez döbbenetes paktuma: megfúrják Griezmannt! Mindent elkövet két FC Barcelona-focista azért, hogy klubjuk ne szerződtesse az Atlético Madridtól a katalánokhoz egy újabb klasszist.
Suárez góljával Uruguay és Oroszország is nyolcaddöntős A Szaúd-Arábia felett aratott 1-0-s sikerrel Uruguay, valamint a kedden Egyiptomot legyőző házigazda Oroszország is biztosította helyét a legjobb 16 között a labdarúgó-világbajnokságon az A csoport kü...
Suárez megkegyelmezett Egyiptomnak, Giménez nem A 89.-ben jött a középhátvéd. Szalah egy percet se játszott az Egyiptom-Uruguayon.