Nyílt levél Orbán Viktornak: “Az éhbért egy változatlan éhbér szintjére emelték”

Az otthonápolást végző személyek ügyében vár segítséget a MEOSZ.

2018. július 9. 10:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kinek a szájkosara? Orbán Viktornak elege lett a kultúrharcoló Szakács Árpádból Sok még a feladat vetette oda Szakács Árpád egyik leghíresebb jobboldali ellenfelének, Prőhle Gergelynek még augusztusban. A hvg.hu információi szerint a feladatok elvégzésére Szakácsnak már csak ne...

Orbán Viktornak itt a karácsony: "Mi vagyunk a néppárt" Mégsem tartotta be korábbi ígéretét Orbán Viktor, és a parlamenti ülésterem felé haladva, 50 méteres sétája alatt válaszolt három kérdésre.
"Orbán Viktornak senki sem adhat leckéket demokráciából" Egy spanyol konzervatív napilap publicistája dicsérte a magyar kormányfőt és politikáját.
Nadine Moreno francia néppárti uniós politikus: Gratuláltam Orbán Viktornak Nicolas Sarkozy egykori minisztere nemmel szavazott a Soros-Sargentini jelentésre és kiáll Magyarország mellett.
Matteo Salvini támogatásáról biztosította Orbán Viktort Matteo Salvini kiemelte Orbán Viktornak az EP-ben tartott előző napi beszéde azon mondatait, amelyekben a magyar kormányfő kijelentette, hogy Magyarország nem enged a zsarolásnak és megvédi határait. 
Ajánlat a szomszédból: új otthont kínálnak Orbán Viktornak Meghívta a bevándorlás-ellenes, radikális jobboldali EP-frakcióba Orbán Viktort Heinz-Christian Strache, az osztrák Szabadságpárt vezére. Ennek a csoportnak a tagja a Marine Le Pen vezette francia Nem...

Hír: Eljött az idő: Unió párti, és Unió ellenes erők küzdenek Magyarországon Orbán Viktornak megárthatott a türkmén kumisz, mert a kötcsei piknikről kiszivárgott hírek szerint még mindig zavaros démonokat kerget.
Fogáskeresők Elmúltak azok az idők, amikor André Goodfriend, Amerika budapesti nagykövetségének ideiglenes ügyvivője Szent István intelmeiből idézgetett Orbán Viktornak.
Vekerdy Tamás nyílt levelet írt Orbán Viktornak A legendás pszichológus inkább a lúzereket választja.
Orbán Viktornak hamarosan vendége érkezik A vietnámi kommunisták főtitkára jön Magyarországra.
Sűrű a munkaterve Orbán Viktornak a szabadság után A kormányfő első hivatalos programja egy munkamegbeszélés Matteo Salvinivel, az olasz Liga kormánypárt vezetőjével, aki a belügyminiszteri tisztséget is betölti - mondta az MTI-nek Havasi Bertalan, a ...
Merkelnek van egy nehezen visszautasítható ajánlata Orbán számára Tíz hete maradt Orbán Viktornak, hogy eldöntse, milyen pártokkal együtt indul neki a Fidesz az EP-választásoknak. Az Európai Néppárt ugyanis november 8-án kiválasztja listavezetőjét, és annak személy...