Hidegfront érkezett, esős napunk lesz

Nyugaton és északnyugaton akár jelentős mennyiségű eső is hullhat, majd a front kelet felé megy tovább. Lehűlés azonban nem lesz, majdnem mindenhol 20 fok felett alakul a nappali csúcs, sőt, délen a 30 fokot is elérheti.

2018. július 11. 5:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Két autó karambolozott a Könyves Kálmán körúton, torlódásra kell számítani Egy ember megsérült.
Baleset miatt dugó az M1-esen Szalagkorlátnak ütközött egy autó.
A minisztérium szerint pánikkeltő, ha kiderül a kórházi fertőzések száma Hiába nyert pert a Társaság a Szabadságjogokért, a kórházi fertőzésekre vonatkozó adatok továbbra sem nyilvánosak.
MTA-főtitkár: Van, aki már azt mondja, innen menekülni kell Kedden a parlament elfogadta azt a költségvetési módosító javaslatot, amely szerint az MTA 28 milliárdos kutatásra fordítandó pénze mostantól a Palkovics-féle Innovációs Minisztériumon keresztül érkezzen az akadémiához. Ennek mikéntjét és hogyanját még senki sem ismeri. Sőt a kormányzati koncepciót sem.
Nem jött be a trükkös lopás a buszon mindent felvett a kamera Keresik a rendőrök azt az ismeretlen férfit, aki egy alvó utastól nyúlta le a telefonját az egyik budapesti járaton.
Kizárták az LMP-ből, mert visszalépett, de Hadházy támadója újra párttag lehet Kassai Dániel elsőként lépett vissza áprilisban. Az LMP másodfokon eljáró etikai bizottsága kizárta a pártból. A lökdösődő Sallai Róbert Benedek viszont maradhat, Szél Bernadettet is csúnyán megbüntették.

Top hírek:
Kiutálták mostani helyéről a Magyar Hang szerkesztőségét A lakók arra panaszkodtak, hogy a lap munkatársai este nyolc után is hangosan nevetnek, illetve néha dőlt a cigifüst a lakásból. György Zsombor főszerkesztő szerint ez nem igaz, de nem akarnak konfliktust, elmennek.
Ellenőrizték az aquaparkokat: 56 vízieszközt betiltottak Több mint 2,5 millió forint összegű bírságot is kiszabtak.
Közös politikai alapon áll Benjamin Netanjahu és Orbán Viktor Yossi Amrani, Izrael magyarországi nagykövete a miniszterelnöki csúcstalálkozó előtt nyilatkozott az Origónak.
Több gyereket is ki kellett menteni a Drávából A fürdőzők mellett egy 36 éves nő is bajba került, a rendőrök két hajóval mentették ki őket.
Házi őrizetből szervezett netes csalást egy férfi, 200 embert húzott le A jövedelem nélkül maradt férfi pár hónap alatt 2,8 millió forintot zsebelt be a csalással. Volt, aki 50 ezer forintot utalt neki. A megrendelt termékeket egyik vevője sem kapta meg, mivel a csalónak sem pénze, sem lehetősége nem volt azokat beszerezni.
Közel egymillió forintot ígért a csaló a kormányhivatal tisztviselőjének A hivatalnok a pénzt nem fogadta el, hanem az egészet jelentette.