Hát ez nagyon raj lett!

Itt van Kis Grófo új száma, a Kámeszitó.

2018. július 11. 16:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szalonnával zárja estéit Nótár Mary A show-biznisz ég­boltját fürkésző celebvadászok a mulatós csillagok ritka együtt­állását figyelhették meg szombat hajnalban a napfelkelte előtti órákban: Nótár Mary, Kis Grófo és Fásy Ádám szórakozta...

Friss hírek
Napi horoszkóp - november 21 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Eldurvultak az üzemanyagadó emelése elleni tüntetések Franciaországban A francia kormány tagjai elítélték kedden az üzemanyagadó emelése ellen negyedik napja tartó tüntetések radikalizálódását, az útblokádok emelését és üzemanyagraktárak elfoglalását. Egy úttorlasznál megsérült motoros belehalt sérüléseibe, ő a második halálos áldozat - közölte az este Laurent Nunez belügyi államtitkár a BFM hírtévében.
46 szervezet csatlakozott a Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz Újabb 46 szervezet csatlakozott a Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz (MI Koalíció), amely még ebben a hónapban megtartja első plenáris ülését is.
Egy CEU-s nem ultimátum
Magzatelhajtás és karma: vétek?
10 szitu, amikor undok lehetsz!

Focihimnuszt írt Kis Grófo, már meg is hallgathatja Futballhimnusszal jelentkezett Kozák László, művésznevén Kis Grófo. A Mert a né-zését meg a járását énekese reméli, a Tiki-takát viszont hallja majd jövő csütörtökön a Groupama-arénában, az észtek ell...
Kis Grófo ritkán látott feleségével pózolt A Bulibáró 7 éve fülig szerelmes Tündébe Fotókon mutatjuk Kis Grófo feleségét, Tündét.

Top hírek:
Miért lop valaki szarvast, és viszi haza az udvarába?
Késes terrortámadás Brüsszelben A támadás egy rendőrőrs előtt történt a belvárosban.
Elképesztő számok árulkodnak Hosszú Katinka elmúlt hét évéről Íme néhány beszédes világkupa adat a háromszoros olimpiai bajnokunk első, 2012-es dubaji és az idei utolsó, szingapúri verseny közötti időszakból.
Kilenc órán át küzdöttek a lángokkal a nagyhegyesi gáztározónál A tűz okát még vizsgálják.
Évezredeket vesz el tőlünk a korai halál Magyarország a környező országokhoz képest elég rosszul áll a halálozási statisztikákban. Pedig elkerülhető lenne, hogy ennyien haljanak meg túl hamar.
A rejtélyes, kétdimenziós ház titka Ferencvárosban