Vajna Tímea nem béranyával akarja kihordatni a gyerekét

Maga akarja vállalni a terhességet.

2018. július 11. 19:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vajna Tímea jógázni indult, ezért megmutatta tangás fenekét Összefüggés nincs a két dolog között.

Ki a jobb unikornis? Vajna Tímea, vagy Beatrix hercegnő? A halloweent sem lehet megúszni Vajna Tímea nélkül.
Vajna Tímea Maliburól üzent: Sok szenvedés, lemondás van a háttérben De ilyen az élet, tette hozzá.
Kiderült, mennyibe kerülhetett Vajna Tímea amerikai utazása Homonnay Gergely árajánlatot kért egy magángépeket kölcsönző cégtől, hogy mennyibe kerülne Los Angelesbe az út.
Vajna Tímea beolvasott Hadházy Ákoséknak A filmügyi kormánybiztos felesége szerint a baloldal kreált botrányt abból, hogy magánrepülővel vitte Amerikába a macskáját.
A nap legfontosabb hírei 2018. október 28. Ami fontos: Nyilvánosságra hozták a pittsburghi lövöldözés áldozatainak neveit. A Zöldek járhattak igazán jól Hessenben. Vajna Tímea törölte a

A szomorú Vajna Tímea magángépen viszi Los Angelesbe a beteg macskáját orvosi kezelésre
Vajna Tímea megnevezte örökösét Nem Andy az.
Vajna Tímea ’56-os megemlékezése = futott 10 kilométert a hősökért A magyar celebek közül többen is megemlékeztek az 1956-os forradalomra, Vajna Tímea azonban ezt is rendhagyó módon tette. A hősök emlékére ma
Vajna Tímea úgy érzi, mostanában alig szerepel a médiában Pont ma reggel volt a TV2-ben, amiről ma derült ki, hogy hamarosan már Andy Vajnáé lesz.
11 milliárdot költ a kormány arra, hogy elmagyarázza, milyen sikeresen támogatja a rászorulókat Az uniós pénzből finanszírozott programok sikereiről szerveznek workshopokat és konferenciákat. A 11 milliárdból jut Vajna Tímea barátnőjének is.
Most végre megnézheti: így dolgozik Vajna Tímea Az sajnos nem derül ki, hogy pontosan milyen munkát végez épp.