Vajna Tímea nem béranyával akarja kihordatni a gyerekét

Maga akarja vállalni a terhességet.

2018. július 11. 19:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gáspár Győző pánikbeteg, pszichiátriára jár Szilágyi István 80 éves színészt a hajléktalanság fenyegeti, VV Kinga mindjárt szül, Vajna Tímea megérkezett Ibizára és meg fog halni valaki a Barátok köztben. Hírek kávé mellé.

Vajna Tímea újabb részleteket árult el születendő gyermekével kapcsolatban Vajna Tímea a lombikprogrammal kapcsolatban sok kérdésre adott választ.
Vajna Timi arcpirítóan rövid ruhában pózolgatott a magánrepcsije előtt Vajna Tímea dögös, fekete ruhában fotózkodott a magángép előtt.
Vajna Tímea a kedvenc állataival pózol most az Instagramon Hulio, a ló és Szimba, a macska mellé a Vajna Tímea testvére által készített fotókra azért odafért egy Lamborghini is, #mybabe hashtaggel. Plusz: álláslehetőség!
Egy nő magára tetováltatta Vajna Tímea nevét ATYA.ÉG.
Portugáliában is megjelent Vajna Tímea üzlettársának fánkozója Az új szerzemény, a The Donut Library színeiben terjeszkedik Gomez Norbert.

Vajna Tímea üzlettársa beszállt egy konkurens fánkozóba Egyelőre nem tudni, hogy mi ezzel a két fánkozóban is érdekelt tulajdonos célja? Fúzió, bekebelezés? Minden marad így, ahogy van?
Vajna Tímea egy hónap alatt 8 kilót szedett fel Beindult a babaprojekt.
10 híresség, aki már keresztülment azon, amin most Vajna Tímea A Vajna házaspár belevágott a lombikbébi-programba, ennek kapcsán pedig összeszedünk néhány külföldi és hazai sztárt, akik ezt már végigcsinálták.
Vajna Tímea túl van a műtéten A kerekesszékből instázott.
Vajna Tímea már a kórházban van Újabb fordulópont a babaprojektben.
Vajna Tímea mája nem bírja a hormonkezelést Friss helyzetjelentés a Vajna család babaprojektjéről.