Videó: Talán még a pilóták sem gondolták, hogy végül gond nélkül sikerül leszállniuk

Az erős szél nem a landolásra készülő pilóták legjobb barátja, de a Transavia videóra vett járatán valószínűleg az utasok sem érezték kényelmesen magukat.

2018. július 11. 20:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Ha tényleg bevezetik az új közlekedési táblát, sokan a fejükhöz kapnak majd: érzékeli, ha mobilt használunk a kocsiban A Westcotec nevű cég az angliai Norfolokban teszteli az új LED-es közlekedési táblát, ami figyelmezteti az autósokat: vezetés közben ne használják a mobiljukat.
Orbitális szerviz A műholdak pálya menti szervizelése, utántöltése, javítása az elkövetkező évtizedben hárommilliárd dolláros üzletággá nőheti ki magát.
Fotó: most először láthatja egy fekete lyuk környezetét A dél-afrikai rádióteleszkópok segítségével a kutatók végre képesek voltak átnézni azon a gáz- és porfelhőn, ami eltakarja előlünk a Tejútrendszer közepén található fekete lyukat.
Semmi köze Jézushoz? Középkori hamisítvány lehet a torinói lepel, azt mondják most a tudósok A legnagyobb valószínűség szerint középkori hamisítvány a Krisztus halotti lepleként számon tartott torinói lepel, amelyet ezúttal törvényszéki vizsgálatnak vetettek alá a kutatók, kizárólag a vérnyomoknak vélt vörös foltokra koncentrálva a relikvián.
New Yorkban rákok vannak a csapvízben, ezért (talán) nem kóser A kérdés a zsidókat is megosztja és vallási vitákat generál, de a szűrők gyártói biztosan jól járnak.
Rákapcsolnak az oroszok: 640 műholdat lőnek fel, maga Putyin jelentette be Oroszország 640 műholdat akar a világűrbe juttatni Szféra (égbolt) nevű új űrkutatási programja keretében a következő 10 év alatt közölte Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán a Roszkozomosz, az orosz űrkutatási hivatal vezetésével találkozva.

Top hírek:
Musk bocsánatkérése: Dühös voltam, ezért pedofiloztam le a thai búvárt Több napig húzódó vita végére került sor, miután a Tesla-vezér Elon Musk hivatalosan is bocsánatot kért az általa pedofilnak nevezett búvártól. Musk azzal védekezik: dühében cselekedett, de belátja, hibát követett el.
Ha így haladunk, már tényleg nem kell sok, és beindul az űrturizmus Újfent siker koronázta a Blue Origin mögött álló Amazon-főnök Jeff Bezos New Shepard nevű űrkapszulájának szerdai, immár kilencedik tesztrepülését.
Veszélyesek lehetnek a slime-ok Egy brit egyesület arra jutott, hogy nagyon magas a bórtartalma a slime-oknak.
Elrejtett egy ügyes apróságot az Apple az új MacBook billentyűi alá, amiért hálásak lesznek a felhasználók Az iFixit máris elkezdett szétszedni egyet a bivalyerős új MacBook Prók közül, hogy megnézze, milyen munkát végzett az Apple. Az első érdekességet nem tartott sokáig megtalálni.
Bill Gates is támogatja az Alzheimer-kór kutatását A korai diagnosztika fejlesztésére adományoz 30 millió dollárt.
Rövid életű volt a vulkanikus sziget A Kilauea kitörése hozta létre, de már el is tűnt.