A sok eső miatt nem tudott feljönni az Istállós-kői-barlangból egy turistacsoport

A tűzoltók hozták fel a 28 kirándulót.

2018. július 11. 20:47

A cikk folytatása...Friss hírek
Hőhullám tombol Görögországban Van, ahol 40 fok feletti hőmérsékletet mértek.
Előkerült egy táncoló pávapókfaj
22 év után filmezték le az embergyűlölő benszülöttet, akinek az egész családját lemészárolták Lefilmezték az utolsó élő tagját annak az amazonasi bennszülött törzsnek, amit a '80-as években irtottak ki a brazil földművesek. Az ötvenes évei körül járó férfit már több mint 22 éve nem látták. Azt hitték, régen életét veszíttette a dzsungelben, de most véletlenül épp belé botlottak a brazil kormány munkatársai, amikor egy bambuszerdőben fát vágott magának saját készítésű baltájával.
Vizsgálják Hamilton győzelmet érő manőverét, odalehet a futamgyőzelem Behívták a stewardok a Német GP-győztes angolt.
Hetven méteres góllal indult a svájci bajnokság A Lugano középpályásának túl jól sikerült felszabadítania.
Eddig nem látott családi képek is szerepelnek a Buckingham-palota kiállításán Eddig nem látott családi fotók és festmények, valamint ritka és különleges műtárgyak és műalkotások is láthatók a Buckingham-palota hétvégén nyílt kiállításán, amelyet az idén hetvenéves trónörökös, Károly herceg tiszteletére és kurátorságával állítottak össze a szervezők.

Istállós-kői barlangnál rekedt 28 túrázót mentett a katasztrófavédelem Az esőzés miatt felázott talaj vágta el a csoportot a műúttól.

Top hírek:
Pénzzel hallgattatják el Merkelék a terrortámadások áldozatainak hozzátartozóit A német kormány úgy döntött, hogy háromszor több pénz ad kárpótlásul a terrortámadásban meghalt áldozatok családjainak, mint eddig.
Lecsapott a vihar az országra, cseresznyenagyságú jégdarabok estek 16 megyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.
Sok LMP-s nem is tudja, milyen munkát végez a pártban az afgán származású szakértő Csárdi Antal kiváló munkatársként jellemezte.
Szigetek, lagúnák kincseket rejt a Duna Tíz országon hömpölyög keresztül a Duna, vízgyűjtő területe és nagyobb mellékfolyói pedig még további hét országot érintenek. Nem csoda, hogy a kontinens egyik legjelentősebb hajózási útvonalát is a hátán hordja.
A Vidi kitömte a Kisvárdát, a Honvéd lendületben maradt az El-siker után Kondás Elemér csapata már a 12. percben megfogyatkozott, az újoncnak esélye sem volt a Pancho Arénában.
Újabb rekordszinten a használtautó-piac 2018 második negyedévében új csúcsra ért a hazai használtautó-piac: a gazdát cserélt használt személyautók száma az időszak során elérte a 201 ezret, ami 20 ezerrel magasabb a valaha mért legnagyobb értéknél.