Kukoc: Az enyém a legjobb bal láb az országban

A Honvéd játékosának, Tonci Kukocnak nem voltak kétségei afelől, hogy csapata továbbjut az Európa Ligában a Rabotnicski ellen. A volt NBA-sztár, Toni Kukoc unokaöccse emiatt érthetően boldog, de amúgy is örömmámorban úszik: szülőhazája, Horvátország ezüstérmes lett a vb-n, ráadásul Danijel Subasic és Ivan Perisic régi jó barátja, így magáénak is érezte a sikereket.

2018. július 19. 7:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A BL-re készülő Vidi edzőmeccset csinált a Honvéd elleni rangadóból A kispesti Batik Bence kiállítása miatt már az első félidőben eldőlt a mérkőzés.

Laci után Ádám is pórul járt - a norvégok Bogdán csapatát is elsodorták Az északi ország három futballcsapata is áll még az Európa-ligában, egy párharcra vannak a csoportkörtől.
Távozott Spanyolországból a Honvéd korábbi bajnokcsapatának kapitánya Hidi Patrik egy szezon alatt 397 percet játszott a Real Oviedóban.
Magyarország diszkriminálta a Gazpromot a WTO szerint Magyarország, Horvátország és Litvánia diszkriminálta a Gazpromot, illetve Oroszországot azáltal, hogy a külföldi gázvezeték-üzemeltetővel szemben egyfajta extra energiabiztonsági értékelést írt elő,....
Mezőkövesden is százszázalékos maradt a Honvéd A Budapest Honvéd 1-0-s győzelmet aratott a Mezőkövesd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójában, így továbbra is százszázalékos.
NB1 2018/19 - 4. forduló eredmények és gólszerzők NB1 2018/19 - 4. forduló eredmények és gólszerzők hir magyar nb1 top téma eredmény panucci p, 08/10/2018 - 18:53 A Vidi az utolsó pillan...

Egykori Liverpool-csatárt igazol a Honvéd? A 29 éves David N'Gog már megérkezett Budapestre és edzett is Kispesten.
Pár nap alatt hidegháborús lett a hangulat két szomszédunk között Az utóbbi időben sokat javultak a szerb-horvát kapcsolatok, most viszont a horvát elnöknő lemondta belgrádi látogatását, miután a szerb elnök Hitler és Horvátország között vont párhuzamot. Mi történt?
Diplomáciai viszály tört ki Zágráb és Belgrád között Diplomáciai viszály tört ki Horvátország és Szerbia között a  Vihar fedőnevű, 1995-ös horvát hadművelet augusztus 5-i évfordulója kapcsán, mert Belgrád az akciót a hitleri Németország zsidók ...
Újabb vihart hozott a Vihar Az 1995 nyarán végrehajtott, Vihar fedőnevű horvát hadművelet évfordulója ahogyan az várható is volt ismét feszültséget okozott Horvátország és Szerbia között.
Az NB I. nem Luxemburg: továbbra is 100%-os a Honvéd A Kisvárdának viszont még se gólja, se pontja három forduló után.
Egy várt és egy váratlan fiaskó Egy magyar labdarúgócsapat, a Mol Vidi FC maradt állva a nemzetközi kupákban, az Európa-ligában az FTC korábbi búcsúja után a Honvéd csütörtökön kínos vereséget szenvedett.