Kukoc: Az enyém a legjobb bal láb az országban

A Honvéd játékosának, Tonci Kukocnak nem voltak kétségei afelől, hogy csapata továbbjut az Európa Ligában a Rabotnicski ellen. A volt NBA-sztár, Toni Kukoc unokaöccse emiatt érthetően boldog, de amúgy is örömmámorban úszik: szülőhazája, Horvátország ezüstérmes lett a vb-n, ráadásul Danijel Subasic és Ivan Perisic régi jó barátja, így magáénak is érezte a sikereket.

2018. július 19. 7:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Két év múlva könnyebben utazhatunk Horvátországba Horvátország jó úton halad a határok eltörlése felé.

Horvátország rendezheti a 2022-es vízilabda Eb-t Zágráb után most Split ad majd otthont a tornának.
Nemzetek Ligája: több gólra számítottunk - eredmények, tabella Horvátország-Anglia, Belgium-Svájc volt a két kiemelt rangadó.
Elkezdődhet az új Bozsik Stadion építése Sikeres volt a Budapest Honvéd labdarúgócsapat stadionjának építésére kiírt közbeszerzési eljárás, így hamarosan elkezdődhet a kivitelezés.
Jelentősen növelnék a honvédség létszámkeretét Csaknem 8 ezerrel növelné a kormány a Magyar Honvédség létszámkeretét - tette közzé a Magyar Honvéd magazin szerdán a Facebook-oldalán.
Ünnepelnek a horvátok 27 évvel ezelőtt vált ki Horvátország Jugoszláviából.

A Honvéd szakította meg rossz sorozatát A Budapest Honvéd három nyeretlen találkozó után 1-0-ra legyőzte a vendég Diósgyőri VTK csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
Az Európa Tanács kifogásolja, hogy a horvátok megvédik a határaikat Dunja Mijatovic, az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosa pénteken levélben fordult Andrej Plenkovic horvát kormányfőhöz, arra kérve őt, hogy Horvátország állítsa le a migránsokkal szembeni erőszakos...
Kepa mentette meg a győzelmet a Chelseanek a Vidi ellen Kepa mentette meg a győzelmet a Chelseanek a Vidi ellen hir Európa Liga Chelsea MOL Vidi FC foci top téma panucci p, 10/05/2018 - 00:11 ...
Megkezdődik a horvát-magyar egyeztetés az adriai gáz tarifáiról Magyarország és Horvátország minél előbb szeretné megkötni a gázvásárlási megállapodást.
Szájer József: Nyugat-Európa régen feladta, hogy önmaga maradjon Magyarország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Horvátország felismerte a saját érdekeit és hajlandó volt ezért cselekedni mutatott rá az Európai Néppárt alelnöke.
Lanzafame döntött a Fradi-Újpesten Felcsúton kapott ki a Honvéd.