Feljelentést tesz a Dunában úszó molos olajoshordók miatt a Párbeszéd

Szerintük az úszó olajoshordók miatt felmerül a környezetkárosítás gyanúja.

2018. augusztus 8. 14:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nekem személy szerint nem éri meg A Párbeszéd társelnöke szerint lehet jelölt, ha összeáll egy olyan politikai együttműködés, aminek van alapja, de nem érné meg neki.

Olajoshordók úsztak a Dunában Egy horgász a hetedik előtte elúszó hordót ki tudta szedni, a felirat szerint dízelmotorolaj van benne.
Sokan fürdenek a Dunában, pedig több helyen tiltott A nyári kánikulában egyre többen keresnek menedéket a vízpartokon, és aki teheti, természetes vizek mellett tölti az idejét.
Sokan fürdenek a Dunában, pedig több helyen tiltott A Dunakanyar több településén magas színvonalú szabadstrandok épültek ki. A fővárosiaknak is lenne igénye erre, de egy rendelet értelmében tilos a fürdőzés a Dunában, ennek megszegése szabálysértés és...
Gyáván megfutamodott a nácizó Kocsis-Cake Olivio a 888 kérdései elől A Párbeszéd országgyűlési képviselője, Kocsis-Cake Olivio úgy tűnik, csak a Magyarországot lejáratni akaró, migránssimogató balliberális médiában érzi magát bátornak.
Négy ellenzéki párt alapítványánál is talált valami problémát az ÁSZ A Jobbik, a Párbeszéd, az Együtt és a Liberálisok pártalapítványánál is talált valami az Állami Számvevőszék, a Párbeszéd alapítványának pár milliót be is kell fizetnie az államkincstárba.

Áttörés Észak-Koreában: tárgyalóasztalhoz ülnek Japánnal Tárgyalócsoportot hozott létre Észak-Korea a Japánnal való párbeszéd helyreállítása érdekében - jelentette pénteken a Kyodo japán hírügynökség a két ország kapcsolatait jól ismerő forrásokra...
Szárnyal a Fidesz, mélyrepülésben a Jobbik A Nézőpont Intézet szerint az MSZP és a Párbeszéd közös listája be sem jutna a parlamentbe.
A kormány folytatja az oktatási reformokat Bódis József szerint elengedhetetlen a párbeszéd az oktatás minden szereplőjével.
Párbeszéd: A kormány nem tartja be a pedagógusok életpályamodelljáről szóló ígéretét A Párbeszéd szerint a kormány nem tartja be a pedagógusok életpályamodelljéről szóló ígéretét, ehelyett önkényesen mondja meg, hogy mennyi legyen a tanárok fizetése.
Adakoznak fizetésemelésükből a Párbeszéd képviselői Kocsis-Cake Olivio szerint Karácsony Gergely szuper főpolgármester lenne, de előválasztással kell eldönteni, ki induljon a Fidesz ellen.
Kérés nélkül beállt Dömsödi mögé a Párbeszéd és a Momentum Pásztón augusztusban polgármestert és képviselőket is választani fognak.