Továbbra is fontos betartani a fürdőzés szabályait

Idén eddig 300 mentőakció volt csak a Balatonnál.

2018. augusztus 9. 20:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nem bírnak a vaddisznókkal a Balatonnál, ezért kilőnének párat Az utóbbi időben nagyon elszaporodtak a vadak a tó környékén, a lakók és a nyaralók sötétedés után már nem mernek kimenni az utcára.

Veszélyben a szőlőtermesztés a Balatonnál? Magasak az ingatlanárak, épülnek a nyaralók, így felaprózódnak az ültetvények.
Extrém kánikula ősszél, hőhullám jön Extrém meleg idő érkezik, 10 fokkal is melegebb lehet szeptember végén, mint a szokásos, de nemcsak Magyarországon, egész Európában nyári meleg lesz, egy közeledő hőhullám miatt. A jó időt aki csak te...

Új szezont nyitottak a Balatonnál Strandpapucs helyett túracipőt, sétahajó helyett Kishegy-járó turistabuszt és egész évben nyitva tartó vendéglátóhelyeket ajánlanak a Lellére vagy Boglárra látogatóknak.
Eredményes volt a rendőrség együttműködése a társszervezetekkel a Balatonnál Eredményesnek értékelte a rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes a rendőrség együttműködését a polgárőrökkel, civil szervezetekkel, önkormányzatokkal a Balatonnál a nyári szezonban csütörtökön...
Se fegyver, se alvilág, vendégmunkások öltek Badacsonyban Nincs alvilági kötődésük, vendégmunkásként dolgoztak a Balatonnál azok, akik halálra vertek egy füredi borászt Badacsonyban.