Megfejtették a Jupiter színes gyűrűinek titkát

A légkör és a mágneses mező kölcsönhatását vizsgálták.

2018. augusztus 9. 20:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Jupiter az első transznemű bolygó Már a Jupiter sem gendersemleges. A transzgender szekta képviselői szerint ugyanis a Jupiter egyértelműen a transzgender zászló színeiben pompázik a NASA legfrissebb felvételein.

Életre utaló jeleket fedeztek fel a Jupiteren: példátlan jelenségre bukkantak Monumentális jégtüskék állhatják a kutatók útját a Jupiter egyik holdjának felszínén. Ugyanakkor pozitívuma is van az akadálynak.

Friss hírek
Meghan hercegné nem tud aludni, mióta kiderült, hogy várandós Harry herceg és kedvese házaspárként most először jár hivatalos külföldi körúton. A hercegné számára azonban megterhelőek ezek a napok.
Tömegbaleset az M0-son - több kilométeres a torlódás Egy baleset nehezíti az északi szakasz forgalmát.
Egy tévhit anatómiája - a Lehman-csőd és a magyar állam finanszírozása A Financial Times megszólaltatta a tíz évvel ezelőtti gazdasági összeomlás főszereplőit és áldozatait, a Privátbankár.hu és az Mfor.hu pedig megkereste a hazai aktorokat. Cikksorozatunkban az ő történeteiket elevenítjük fel - ezúttal dr. Borbély László András, a Magyar Államkincstár megbízott pénzforgalmi elnökhelyettesének írását közöljük.
Egy francia nagybank már teszteli a jövő bankkártyáját, ezt öröm lesz használni A francia Societe Generale megoldása a Mastercardéhoz hasonló, ez is beépített ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik, az adatokat viszont nem valamely bank, hanem maga a kártya tárolja.
Elkészült a Battlefield V A DICE bejelentette, hogy aranylemezre került a játék, indulhat a sorozatgyártás, de közben azért folytatódik a bug vadászat is.
Ön szerint zseni vagy egy idióta, aki ezt az üzletet kitalálta? Tényleg nem tudunk mást mondani a Who paid 99 cents? című weboldalra, mint hogy ez az évszázad üzlete. Pont.

Jupiter, a hadvezér A liberális, bevándorláspárti csapatok élén Emmanuel Macron áll, míg a népek önállóságát, nemzeti azonosságtudatát védelmezőket Orbán Viktor és Matteo Salvini olasz belügyminiszter vezényli.
Apró asztali gép lesz az ASRock Jupiter 65 wattos Intel Coffee Lake chipek kerülnek az apró ASRock Jupiter asztali PC-be.
Parányi ASRock gép, Coffee Lake alapokon A kis Jupiter mini PC-k az Intel H310 és Q370 lapkakészleteit használják.

Top hírek:
Bocsánatot kért Norvégia a német katonákkal összeálló norvég nők meghurcolása miatt Norvégia női miniszterelnöke szégyenteljesnek nevezte azt a bosszúhadjáratot, melyet 1945 után indítottak azon norvég állampolgárságú nők ellen, akik a második világháború alatt a megszálló német katonákkal létesítettek intim kapcsolatot.
Az Európai Unióban mindenki egyenlő, csak vannak egyenlőbbek Az Európai Unióban hivatalosan minden tagállam egyenlő, csak vannak, akik egyenlőbbek. Amiért Magyarországot a Sargentini-jelentés elítélte, az nem létezik, Franciaországban viszont nagyon is megtalálható. A franciák ellen mégsem indul eljárás a demokratikus alapértékek védelme érdekében.
Nemcsak büdösek a poloskák, hanem károsak is Főleg a paprikát és a paradicsomot, de az almát, a körtét és a szőlőt is támadják, ezzel komoly kárt okozva a mezőgazdaságban.
Szojuz-baleset: összevissza dobálta az űrhajó az utasokat, 7G-s erő hatott rájuk Egy hete történt baleset a Bajkonurból elstartoló Szojuz űrhajóval, szerencsére mindkét űrhajós túlélte az incidenst. Most az amerikai Nick Hague mesélt arról, milyen volt átélni a baleset pillanatait.
Türkmenisztánban Lázárnak könnyű dolga lenne "Ez nem kacsa?" kérdezett vissza egy jogvédő, mikor meghallotta Lázár János ötletét arról, hogy a 2020 után születettek ne vehessenek dohányárut. A dohányzás visszaszorítása fontos, de ilyen különbségtételnek a jogászok szerint nincs alkotmányos alapja. Azt persze kétharmaddal bármikor lehet teremteni.
1956-ban sajtot és kávét küldött Amerika a magyaroknak - Fotókon az eredeti csomagolás A Magyar Nemzeti Múzeum ingyenes programjain megtekinthetők az 1956-ból származó tárgyak.