Szuperkönnyű, serpenyős csirke krumplival sütve: omlós, szaftos, ropogós

Nincs vele macera, egy edényben összedobhatod az ízletes csirkét és a krumplit.

2018. augusztus 10. 11:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Jóban Rosszban - 3466. epizód tartalmából Bori és Szabi végre kibékülnek, Aliz tragédiája következtében pedig Barbara visszakapja a kórházi részesedését. Milán és Konrád kivallatják Berviczet, ezúttal eredményesen. Tündét megpróbálják csőbe húzni.
Ön szerint zseni vagy egy idióta, aki ezt az üzletet kitalálta? Tényleg nem tudunk mást mondani a Who paid 99 cents? című weboldalra, mint hogy ez az évszázad üzlete. Pont.
Le akarta szedetni a tetoválását, ma már utcára sem mer menni - fotó! Sokkal rosszabban néz ki, mint korábban.
Nincs még programod a hosszú hétvégére? Mutatjuk a legszuperebb rendezvényeket Ha még keresed a tökéletes alkalmat a feltöltődésre, felvonultatjuk a legszuperebb hétvégi rendezvényeket.
Vékony derekat és széles vállövet örököltem Miniinterjúnk Németh Bálinttal, aki a Fitparádén profi testépítői kártyát szerzett. Plusz fotók, videó és magyarázat arról, hogy mi az a Men's Physique kategória.
Forintos-Szűcs Anita: Megvetettük a lábunkat a nemzetközi divatvilágban - interjú Az ősz legnagyobb hazai divateseményéről a Magyar Divat és Design Ügynökség divatigazgatóját kérdeztük.

Top hírek:
1956-ban sajtot és kávét küldött Amerika a magyaroknak - Fotókon az eredeti csomagolás A Magyar Nemzeti Múzeum ingyenes programjain megtekinthetők az 1956-ból származó tárgyak.
Fotón Pál Dénes ritkán látott szerelme - Heni a menedzsere is Pál Dénes és szerelme, Heni nem is lehetnének boldogabbak.
Bámulatos dolog derült ki az ember és a kutya kapcsolatáról - Régebbre nyúlik vissza, mint hinnéd A kutyák és emberek kapcsolata nagyon régre nyúlik vissza: az ebek is velünk tartottak, amikor elvándoroltunk a termékeny félholdról.
Mariah Carey megmutatta ritkán látott ikreit - Monroe és Maroccan már ilyen nagyok Kevesen tudják, hogy az énekesnő kétgyerekes édesanya.
Meghökkentő ítélet Székesfehérváron: Felfüggesztett börtönnel megúszták a pedofilok Százötven kiskorút próbált behálózni az interneten, gyerekekről készült pornófelvételeket tett közzé, és hatszor meg is kísérelte az erőszakot. A pedofil férfinak mégsem kell börtönbe vonulnia, ahogyan társának sem.
30 kilóra fogyott a lány, megrázó képeket tett közzé magáról Már az iskolába sem engedték vissza.