Mr. Bean is kiállt a nikábot viselő nőket kritizáló Boris Johnson mellett

Az ikonikus Mr. Beant alakító Rowan Atkinson brit humorista és színész szerint teljesen felesleges az a hisztéria, amelyet főként a baloldal csapott azután Nagy-Britannában, hogy Boris Johnson volt brit külügyminiszter postaládákhoz hasonlította a nikábot viselő nőket.

2018. augusztus 10. 11:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Boris Johnson szerint gyalázatos a brit kormány Brexit-javaslatcsomagja Az ex-külügyminiszter saját exkollégáinak ment neki. Szerinte nem kellene szoros kapcsolatban maradni az EU-val.

Ketrecharc indult a miniszterelnöki helyért Trump embere lesz a befutó? Az Orbán környezetével is jó kapcsolatot ápoló Steve Bannon folyamatosan folytat titkos megbeszéléseket Boris Johnson-nal. Egy ésszerű Brexit-kompromisszum megtorpedózása és ezzel az európai politika ...
"May terve olyan, mint egy robbanómellény" Boris Johnson egy érdekes hasonlattal jelentkezett. A volt külügyminiszter szerint a Theresa May brit miniszterelnök Brexit-terve ráadásul Brüsszel kezébe adná a detonátort.
Rowan Atkinson megdöbbentő bejelentést tett A színész legismertebb szerepével kapcsolatosan nyilatkozott Graham Norton esti show-jában.

Túl sokszor láttuk már ezt a filmet Johnny English harmadszor is visszatért, hogy megmentse a világot, de Rowan Atkinson mostanra már semmi újat nem tud mutatni.
Johnny English újratöltve - szeptember 30., vasárnap, 19.00 Ajánló - Szereplők: Rowan Atkinson, Dominic West, Rosamund Pike, Gillian Anderson, Ben Miller
Johnny English annyira hülye, hogy még nálunk is kevésbé érti a világot Rowan Atkinson megint titkos ügynökként csetlik-botlik. Most az internettel gyűlik meg a baja. Kritika a Johnny English harmadik részéről.
GameStar Filmajánló - Johnny English újra lecsap, Keresés és Nevem: Thomas Rowan Atkinson újra kémnek áll, John Cho megpróbálja felkutatni az eltűnt lányát és mozikba kerül Terence Hill legújabb filmje is.