Mr. Bean is kiállt a nikábot viselő nőket kritizáló Boris Johnson mellett

Az ikonikus Mr. Beant alakító Rowan Atkinson brit humorista és színész szerint teljesen felesleges az a hisztéria, amelyet főként a baloldal csapott azután Nagy-Britannában, hogy Boris Johnson volt brit külügyminiszter postaládákhoz hasonlította a nikábot viselő nőket.

2018. augusztus 10. 11:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Boris Johnson akkora selmeczigabriellázást nyomott az újságírók előtt, hogy burkába bújt postaládák adták a másikat

Kizárnák a pártból Johnsont Bírálatok össztüzébe került Boris Johnson volt brit külügyminiszter a dániai burkatörvénnyel kapcsolatos minapi kijelentései miatt.
Lemondatnák Boris Johnsont, miután postaládához és bankrablóhoz hasonlította a burkát viselő nőket Boris Johnson brit ex-külügyminiszter kissé túltolta, de talán éppen ez volt a célja.
Boris Johnson újra formában, most a burkásokat osztotta ki Sokan attól tartottak unalmasabb lesz a brit közélet, miután távozott tisztségéből a rosszul elsült humormorzsáiról ismertté vált volt brit külügyminiszter, Boris Johnson. Úgy néz ki, tévedtek, Johns...

Postaládákhoz hasonlította a nikábot hordó nőket a volt brit külügyminiszter Postaládákhoz és bankrablókhoz hasonlította Boris Johnson volt brit külügyminiszter a nikábot és burkát viselő muzulmán nőket. Lett is belőle nagy felháborodás.
Az új brit külügyminiszter Pekingben japánozta le saját kínai nejét Máris milyen megfontolt, összeszedett nyilatkozónak tűnik elődje, a méltán legendás Boris Johnson!
Boris Johnson: Még van idő a Brexit megmentésére A volt külügyminiszter élesen bírálta a lemondása után kidolgozott javaslatcsomagot.
Nagy durranás - A második pukk - augusztus 11., szombat, 21.15 Szereplők: Charlie Sheen, Lloyd Bridges, Valeria Golino, Rowan Atkinson, Miguel Ferrer
Egész életében miniszterelnök akart lenni, és ebbe lassan a második kormány bukik bele Boris Johnson negyedszer szúrja el a miniszterlenökséget. Pedig majdnem mindent feláldozott érte, még Nagy-Britannia EU-tagságát is.