Mr. Bean is kiállt a nikábot viselő nőket kritizáló Boris Johnson mellett

Az ikonikus Mr. Beant alakító Rowan Atkinson brit humorista és színész szerint teljesen felesleges az a hisztéria, amelyet főként a baloldal csapott azután Nagy-Britannában, hogy Boris Johnson volt brit külügyminiszter postaládákhoz hasonlította a nikábot viselő nőket.

2018. augusztus 10. 11:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

34 millió forintnyi fizetséget kapott Boris Johnson azért, hogy két órát beszéljen A 28 milliárd dollárnyi vagyont kezelő New York-i Golden Tree Asset Management több mint 94500 fontot fizetett ki Boris Johnsonnak, a volt brit külügyminiszternek és London volt polgármesterének egy.....

Boris Johnson szerint a brexit-megállapodás az EU gyarmatává teszi Nagy-Britanniát A volt külügyminiszter volt az EU-ból kilépés egyik legfőbb támogatója, de most nem tetszik neki, ahogy a tárgyalások zajlanak.
Brexit: Újabb népszavazást követel Boris Johnson volt külügyminiszter öccse Távozott a brit kormányból pénteken Jo Johnson, Boris Johnson volt külügyminiszter öccse.
Újabb népszavazást követel Boris Johnson öccse, aki távozik a brit kormányból Precedenst teremthet az EU-párti kormánytag távozása.

Rowan Atkinson valójában egy angyal volt az Igazából szerelemben - videó Ezért tartott neki sokáig a csomagolás.
Rowan Atkinsonnak nem hitték el, hogy tényleg ő Rowan Atkinson A Mr. Beant alakító színész vicces sztorival állt elő egy talkshowban.
Mr. Bean nyaral - december 8., szombat, 21.00 Ajánló - Szereplők: Rowan Atkinson, Willem Dafoe, Karel Roden, Jean Rochefort, Max Baldry, Lily Atkinson, Steve Pemberton
Johnny English újratöltve - november 24., szombat, 18.50 Ajánló - Szereplők: Rowan Atkinson, Dominic West, Rosamund Pike, Gillian Anderson, Ben Miller