Nincs lazább egy Instagramon tekerő földönkívülinél

Most biztos felmerül a kérdés: mi ez a liberális dudva? Nos nézzük: péntek van, szenvedünk a hőségtől már reggel 6 óta, és bármit megadnánk egy hideg sörért. Szóval keresnem kellett valami kellően tirpák, öncélú és vágyvezérelt dolgot, hogy tűrhetőbb legyen az uborkaszezon. Fogyasszátok egészséggel.

2018. augusztus 10. 12:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egymilliót költött bugyikra és melltartókra a fehérneműfüggő, meggyűlt vele a baja a munkahelyén Az Instagramon viszont nagyon kedvelik.

Tökös popsik lepték el a netet Pikáns hóbort terjed az interneten, közelebbről az Instagram képmegosztón mindenszentek, vagyis az angolszász Halloween közeledtével. Mivel 2018 a csillámpor éve, néhány sminkmester és testfestő azzal...
Az Instagram is kémkedni fog utánad Olyan funkcióval bővül a képmegosztó app, ami szépen megjegyzi, merre jártál, aztán elárulja a Facebooknak - még akkor is, ha azt már nem használod.
Ez áll a tökéletes Instagram-képek mögött A valóság nem mindig olyan csodás, mint amit a képek alapján gondolnád! Olvasd el Natalie törtnetét, és másképp fogsz tekinteni az Insta posztokra!
Channing Tatumot elöntötte az apai büszkeség, amikor meglátta ezt a fotót kislányáról A világsztár Instagram-oldalán osztott meg egy cuki képet kislányáról.
Paul Bettany kis kedvenceitől Te is elolvadsz A világsztár odavan kis kedvenceiért. Ezt Instagram oldala is igazolja, hisz rengetegszer posztol kutyájáról és macskájáról is egyaránt. A cukiságbomba felrobban a képeket látva.

Raikkönen is megirigyelhetné Bottas vasárnapot összegző Instagram-posztját Parc Fermé: Raikkönen is megirigyelhetné Bottas vasárnapot összegző Instagram-posztját
Ezért viselt Blake Lively csak kosztümöt mostanában Ha követed Blake-et az Instagramon, akkor biztosan feltűnt, hogy teljesen ráállt a kosztümökre. Kiderült, hogy komolyabb oka van a stílusváltásnak.
Leütötték Lindsay Lohant, miután el akart venni két gyereket a szüleitől A színésznő Instagramon közvetítette, ahogy egy hajléktalan menekült család gyerekeit próbálja felhívni a hotelszobájába tévézni.
Smaltig Dalma Instagramon árulta el, hogy volt-e már plasztikai műtétje Az ikreket például megcsináltatta.
Ezért akadt ki, és tart szünetet Selena Gomez az Instagramon A sztárnak rosszul estek a beszólások
Az Instagram alapítói is otthagyják Zuckerberget A WhatsApp alapítójának kiválása után most az Instagram két ötletgazdája is otthagyja a céget. A képmegosztó alkalmazást hat éve adták el a Facebooknak, az alapítók azóta Zuckerberg kötelékében dolgoz...