Egy MLM-ügynök útkeresése

Vona Gábor vlogot indított.

2018. augusztus 10. 13:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Volner János: A saját pártom a tőzsdespekulánssal szövetkezik A politikus elmondta: nyilvánvaló, hogy a mai napig Vona Gábor irányítja a pártot. Sneider Tamást a Jobbik párt-strómanjának nevezte.

Vona kiáll Soros embere mellett Kötelességének érzi Vona Gábor, hogy megvédje Soros György egy magyarországi emberét. Ez olvasható abban az interjúban, amelyet a bukott pártelnök az Alfahírnek adott. Ebből az is kiderült, hogy Vona ...
Ahogy feldolgozza a vereséget Vona Gábor Érdekes módját választotta a bűnbakkeresésnek.
Vona Gábor telefonon újságírókat zaklatott Mindezt videóra vette, és megmutatta követőinek. A nagyon XXI. századi politikus ici-picit visszanyúlt a XX. századba.
Papírra írták a Jobbik legnagyobb árulását: összefognának a baloldallal Szotyori-Lázár Zoltán, Vona Gábor keresztfia szerint teljesen felesleges minden körzetben jobbikos jelöltet állítani.

Minden húron játszik Nagy sajtóérdeklődés övezte a Jobbik évadnyitó frakcióülését, tekintettel arra, hogy ott parázs vita alakult több parlamenti képviselő és Vona Gábor exelnök között.
Hangos vita jellemezte a Jobbik frakcióülését A Jobbik szóvivője nem cáfolta, hogy Vona Gábor részt vett az ülésen.
A nap hírei – 2018. szeptember 22. A hét fotói, magyar származású világsztárok, Vona Gábor a big data diktatúráról. Ez volt ma.
Botrány tört ki a Jobbik titkos frakcióülésén Vona Gábor miatt Egymásnak estek a jobbikosok, az is kiderült, több ezren hagyták ott a pártot - itt vannak a részletek.
Három ellenzéki majdnem összeverekedett az ATV stúdiójában Vona Gábor mikrofonállványaként is funkcionáló Rangos Katalin beszólt a körteembernek hívott Gulyás Balázsnak, aki előzőleg lepistabácsizta Vágót, aki a műsorvezetőt is megfenyegette. Az alábbi balhés...