Egy MLM-ügynök útkeresése

Vona Gábor vlogot indított.

2018. augusztus 10. 13:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Deák Dániel: Vona Gábor egy többszörösen bukott politikus A Jobbik pártkasszáját jelenleg nagyjából egymilliárd forintos tartozás terheli, miközben a párt holdudvara folyamatosan bomlik fel.

Vona Gábor: A természetben sincs demokrácia - videó Visszatért a régi, durcás politikus, aki mosolytalanul vette szájára a demokráciát, ami még az állatvilágban sincs.
A nap legfontosabb hírei 2018. augusztus 1. Visszafoglalta a Fidesz a Hír TV-t., Tarlós nem indul újra, Vona Gábor reklámcéget alapított.
Visszatérhet Vona Gábor a Jobbikba? Lehet, hogy visszatér Vona Gábor? A Jobbik egykori elnöke sejtelmes videót osztott meg közösségi oldalán, ami felveti visszatérésének a lehetőségét is. Eközben úgy néz ki, hogy -a Jobbik radikális múl...
Újra a sintértelepen kötött ki a jobbikos kampány alatt befogadott kutyája Vona Gábor (reklám)vizslái is felsírnának, akkora virtuális vihar kerekedett a hétvégén a Facebookon abból, hogy Jakab Péter jobbikos képviselő kampányidőszakban örökbefogadott kutyája visszakerült a...
Magyar Hangot olvas a diófa alatt Vona Gábor, követői pedig visszavárják A megszűnt Magyar Nemzet utódjaként továbbélő lapot olvasgatja vasárnapi ebéd után a volt Jobbik-elnök. A top-kommentelők szerint pedig vissza kéne inkább jönnie.

Így sem látta még Vona Gábort Új kezdetről beszél Vona Gábor Facebook oldalán:
Vona: El kell ismerni, Orbán jobban ismeri a társadalmat, mint mi Most először állt a nyilvánosság elé a választás óta Vona Gábor. A Jobbik korábbi elnöke az áprilisi eseményekről, a kampányról és Orbán rendszeréről is beszélt.
Vona Gábor egész egyszerűen verhetetlen a zizi bejegyzésekben "Hamarosan megtudjátok, mi az, amire a kutya is kíváncsi" - írja közösségi oldalán. A politikus ismét kutyakomoly.
A kutya sem volt kíváncsi Vonáék családi napi rendezvényére Vona Gábor most épp jobbikos családi napon volt Hevesben, ahol nem sokan voltak kíváncsiak focitudására.
Novák Előd: A Jobbik jelenlegi vezetői Vona Gábor bábjai A korábbi alelnök nem bánt kesztyűs kézzel egykori pártjával és korábbi vezetőjével, Vona Gáborral. A harc folytatódik.
Vona Gábor már nem is politikus: egy celeb, egy popsztár Barnul a Lido di Venezián, átugrik Balatonfüredre, ahol kiskutyát ment, majd vb-tippversenyt hirdet. Celebség a köbön!