Titok, hogy van-e Habonynak és Mészárosnak parlamenti belépője

Semmilyen fórumon nincs válasz erre a kérdésre.

2018. augusztus 10. 16:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Az MTVA vezérigazgatója Óbuda jegyzőjét küldte a képviselőkhöz Bejelentést tett a kerületnél, mondván, az ellenzéki képviselők zavarják a köztévé munkáját.
Fakereskedéseket záratott be átmenetileg a Nébih A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal közleményében hangsúlyozta, hogy egy telephely működésének azonnali felfüggesztését csak a legsúlyosabb hiányosságok esetén rendelik el
Kövér még nem sújtott le az ellenzéki képviselőkre Kövér László házelnök korábban azt mondta, szerdán puccskísérlet történt, mikor az ellenzék akadályozta az ülést. A házbizottság csaknem egy órát ülésezett, de nem került szóba az, ami szerdán történt. Az ülésen "veszekedtünk" - mondta Vadai.
Márki-Zay: Sokan kérdezik, miért nem vezetem győzelemre a népet Hódmezővásárhely független polgármestere elmondta, miért nincs ott a tüntetők első sorában.
Rogán a tüntetőkről: A balhé szándéka vezérli őket A propagandaminiszter éppen akkor volt Bayer Zsolt vendége az Echo Tv-ben, amikor vasárnap éjjel a tüntetők odaértek az MTVA székházához.
Mi szívtuk meg pisilni sem tudnak kimenni az MTVA-ban rekedt tévések Ha át is jutnának a biztonsági őrök sorfalán, az ellenzéki képviselők akkor sem tudnák beolvasni a követeléseiket, de a newsroomban rekedt tévések sem fogják már sokáig bírni, hogy nem tudnak kimenni enni, sőt még pisilni sem mondta egy köztévés forrásunk. Kiderült, hogy a teherportán keresztül még reggel is dolgozni indultak stábok, hiszen a tüntetők a főbejáratnál vannak.

Top hírek:
A köztévé előtt követelik petíciójuk beolvasását a tüntetők, újabb és újabb rendőrök érkeznek - ÉLŐ Két képviselő jutott be az épületbe, közben az épület előtt a tiltakozók a rendőrökkel állnak szemben.
Gyermekek szenvedtek szánkó-balesetet A gyermekek súlyos sérüléseket szenvedtek
"Másfél óráig feküdtem félig ájultan, kicsekkolva" - újabb történet a rendőri túlkapásokról Az elmúlt napokban számos történetet olvashattunk olyan fiatalokról, akiket olyan tettek elkövetésével vádoltak, amiket állításuk szerint nem követtek el - ráadásul sok esetben olyan emberekről beszélünk, akik ott sem voltak a cselekmények, a tüntetések helyszínén. Ez egy újabb történet.
Orbán adventi fotóján már felsejlik az új munkahelye
Kutyapárt: Rekordnézettsége volt az MTV-nek. Kívülről
Élőben közvetítjük a tüntetést