Titok, hogy van-e Habonynak és Mészárosnak parlamenti belépője

Semmilyen fórumon nincs válasz erre a kérdésre.

2018. augusztus 10. 16:36

A cikk folytatása...Friss hírek
A BBC magyarországi tudósítója: Visszajön a Rákosi-korszak gondolkodása Nick Thorpe 32 éve él Budapesten, megtanult magyarul, de gondolkodik a távozáson.
Megszervezett folyamat a migránsok tengeri utaztatása Az embercsempészek azért mernek nekivágni a veszélyes tengeri útnak, mert tudják, hogy az NGO-hajók közel vannak és készenlétben állnak, ha életet kell menteni, és elszállítják Európa felé a migránsokat – vélik a szakértők
A Csík Zenekar koncertekkel ünnepli 30. születésnapját Folyamatosan koncertezik, ősszel felvidéki turnéra megy, decemberben pedig dupla budapesti fellépéssel ünnepel az idén 30 éves Csík Zenekar
1968 - Sokan hitték, hogy visszafoglaljuk a Felvidéket Ellenállás esetén kemény harcok vártak volna a Csehszlovákiába bevonuló magyar egységekre.
Nick Thorpe: A Fidesz kinyitotta Pandora szelencéjét Mindig nehéz volt Magyarországon középen állni, most ismét a vagy velünk, vagy ellenünk gondolkodás érvényesül, ami inkább a Rákosi-időkre volt jellemző - mondta a HVG-nek adott portréinterjúban Nick Thorpe, a BBC Budapesten élő tudósítója.
Megerőszakoltak egy tízéves gyereket Dombóváron A férfi az erőszak után kést szorított a nyakához.

Top hírek:
Nem teljes az ember, ha identitása csorba Kásler Miklós arról is beszélt: elkészült az új Nemzeti alaptanterv tervezete, elkezdődött a kórházak komplex felülvizsgálata.
Napos meleg lesz a hétvége hátralevő része, ma este néhol zápor várható Az Országos Meteorológiai Szolgálat időjárás-jelentése.
A csehországi romák fele a társadalom peremén él A társadalom peremén, gyakorlatilag a közéletből kirekesztve él a csehországi romák több mint fele - olvasható a csehországi roma kisebbség 2017-es helyzetéről készült jelentésben, amelyet szerdán tárgyal meg a cseh kormány
Olvassa el, hogy miként lelkendezik egy kormány közeli szervezet, miután fideszes alpolgármester alapítóját a kormány kitünteti Annyit elárulunk: nagyon.
Aki teheti, kerülje az M3-ast Vásárosnaménynál Baleset miatt mindkét irányba lezárták az autópályát.
NB I - Egy pontot szerzett a Kisvárda Felcsúton A Kisvárda története első élvonalbeli gólját megszerezve 1-1-es döntetlent ért el Felcsúton, a Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójának szombati játéknapján