Ingyen heroint kapnának a legelesettebb függők Norvégiában

A kísérleti program 2020-ban indulhatna. Az orvosilag ellenőrzött herointerápiát sokan kritizálják.

2018. augusztus 10. 16:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Félelmetes kaland: Azurák Csaba veszélyes forgatáson vett részt Azurák Csabának óriási kalandban volt része, nemrég Norvégiában járt, hogy megtekintsen egy olajfúrótornyot. Ennek előfeltétele egy nagyon kemény és kalandos kiképzés volt. Élményeiről a Mokkában mesé...

Házi készítésű pokolgépet tartalmazó csomagot küldtek Norvégiában egy rendőrkapitányságra Házi készítésű, feltehetően pusztító erejű robbanószerkezetet tartalmazó csomagot küldtek ismeretlenek Norvégiában egy rendőrkapitányságra, de a hatóságoknak sikerült hatástalanítaniuk a pokolgépet j...

Friss hírek
Az Öt Szem kémszövetség már a nyáron megállapodott, hogy megállítják a Huaweit Egyetértettek, hogy a kínai cég nemzetbiztonsági kockázatot jelent, ezért meg kell fékezni.
Faanyag-kereskedőket ellenőrzött a Nébih - Ez lett az eredmény Felszínesen feleltek csak meg a szabályoknak.
Egy hely, ahol mindig fázni fogsz: Ez Magyarország leghidegebb települése! Itt télen és nyáron is elkél a vastag ruha.
Az amerikai erők légicsapásokkal megöltek sok iszlamista terroristát Az Afrikában állomásozó amerikai erők hat légicsapásban megölték Szomália déli részén az al-Shabaab iszlamista szervezet 62 fegyveresét a hét végén.
Voksán Virágot kikészítette, amikor kétszer kellett felkelnie a kisfiához Babája még csak két és fél hónapos.
A szánkók után most éppen magát égette az ellenzék Kunhalmi Ágnes az ajtónak rohant, Hadházy Ákos a földön fetrengett, Szél Bernadett pedig úgy rohant ki az MTVA épületéből, mintha épp véget ért volna az Ozora.

Kész csoda, hogy nem olvad el a hó körülötte, annyira cuki ez a rénszarvasbébi - fotók Egy hihetetlenül cuki, és nagyon ritka, fehér rénszarvasbébit fotóztak le Norvégiában. Az oslói Mads Nordsveen fotósnak sikerült megörökítenie, amikor a kis fehér rénszarvas lesétált a hegyoldalról...
Norvégiában is kikapott a Fradi, tragikus helyzetből várja a BL középdöntőjét Rendesen elverte a Vipers a szétesett FTC-t, a Győr 100%-os teljesítménnyel, gálázva zárta a csoportkört.

Top hírek:
A tüntetők megpróbálták benyomni a rendőrsorfalat, előkerült a könnygáz az MTVA székházánál Az épületet száznál is több rendőr védi, a tüntetők egy része tömegközlekedéssel érkezett a Kossuth térről.
A köztévé előtt követelik petíciójuk beolvasását a tüntetők, újabb és újabb rendőrök érkeznek - ÉLŐ Két képviselő jutott be az épületbe, közben az épület előtt a tiltakozók a rendőrökkel állnak szemben.
Így vonult át több ezer ember a fagyos Budapesten Meglepően sokan mentekel vasárnap tüntetni.
Este hat óráig mintegy hetven millió forint gyűlt össze a közmédia jótékonysági műsorában Cukorbetegségben szenvedő gyerekeknek gyűjtenek.
Kázsmárk és Zalagyömörő is polgármestert választott Időközi szavazást tartottak.
Deutsch: A magyarok ellen fordult a DK, az MSZP és a Párbeszéd A szocialisták szabadon beengednék Magyarországra az illegális bevándorlókat mondta.