Eladták a MOM Parkot

Három éve vásárolták meg az eddigi tulajdonosok a MOM Parkot, most ők is eladták a bevásárlóközpontot és a hozzá tartozó irodaházat.

2018. augusztus 10. 16:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Változhat a piac, de az Y-generáció által kiharcolt eredmények már nem tűnhetnek el A munkaerő megszerzése és főleg megtartása ma már komoly kihívást jelent minden cég életében. Nem csoda, hogy az irodákat bérbe adó szereplőknek is ez lett mára az egyik legfontosabb feladatuk. Mitől...
Nagyon dühösek az emberek: Magyarországgal van tele a világsajtó Külföldi lapok szerint a tüntetők fiatalabbak és harciasabbak a megszokottnál, és a szélsőjobbosoktól a szélsőbalosokig szinte mindenki ott van a tömegben. A liberálisok EP-frakcióvezetője az elhíresült Simicska-frázissal kommentálta az eseményeket, és a német államminiszter is szimpátiáját fejezte ki a demonstrálókkal.
Feljelentette Malajzia a Goldmant Malajzia korrupció és hűtlen kezelés vádjával büntetőfeljelentést tett a Goldman Sachs amerikai befektetési bank és annak két korábbi alkalmazottja ellen. A sztoriról részletesebben itt írtunk: ...
Vígjáték indul az ezermilliárd dollárról döntő norvég alap mindennapjairól Januártól új norvég szitkom indul, méghozzá a világ legnagyobb állami alapjának számító, ezermilliárd dollárt kezelő norvég olajalap mindennapjairól. Olyan ez, mint 'A hivatal', csak egy...
Meddig tudnak még tovább drágulni a lakások? Jövőre lassulhat a lakásárak emelkedése, de azért olcsóbb ingatlanokra nem érdemes még egy ideig számítani.
Szaloncukor: kevergessük! Szaloncukor a konyhakémia szemszögéből! Miből készül, hogyan készül és mibe érdemes csomagolni?(x)

Top hírek:
Ki lesz a befutó a kőolaj export versenyen? Az USAk két év múlva több kőolajat exportálhat, mint Oroszország.
Hosszú Katinka 54 ezer dollárt keresett Hosszú Katinka 54 ezer dollárt keresett a kínai Hangcsouban rendezett rövidpályás úszó-világbajnokságon.
Új lehetőség nyílik az ingatlanbefektőknek - a lakbérek is emelkedni fognak? 2019-ben az európai ingatlanszektor várhatóan növekedni fog és új lehetőségeket is biztosít a piaci szereplőknek, a folyamatos lefelé mutató kockázatok ellenére. A CBRE arra számít, hogy a gazdasági növekedés Európában korábbi átlaga felett teljesít 2019-ben és 2020-ban is, bár a közelmúltban napvilágra került gazdasági mutatók a lendület lassulását sugallják.
Durvul a Brexit-vita Egyre indulatosabb viták dúlnak a brit belpolitikában az EU-tagságról szóló esetleges újabb népszavazásról. A fő front Theresa May jelenlegi és Tony Blair volt miniszterelnök között húzódik.
Újabb bizonyíték: a kínai gazdagodás szinte megállíthatatlan Ugyan lassult az új lakások árának emelkedése Kínában novemberben havi összevetésben, a növekedés vége nem látszik.
A Nap Képei: hát ezek meg miért tüntetnek? Budapesten és országszerte több városban kívánnak ma a tüntetők boldog karácsonyt Orbán Viktor miniszterelnöknek. A világ számos demokratikus és kevésbé demokratikus államában zajlanak tüntetések, az elmúlt napok fotó-terméséből válogattunk, röviden ismertetve a demonstrálók céljait.