Eladták a MOM Parkot

Három éve vásárolták meg az eddigi tulajdonosok a MOM Parkot, most ők is eladták a bevásárlóközpontot és a hozzá tartozó irodaházat.

2018. augusztus 10. 16:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Egy tévhit anatómiája - a Lehman-csőd és a magyar állam finanszírozása A Financial Times megszólaltatta a tíz évvel ezelőtti gazdasági összeomlás főszereplőit és áldozatait, a Privátbankár.hu és az Mfor.hu pedig megkereste a hazai aktorokat. Cikksorozatunkban az ő történeteiket elevenítjük fel - ezúttal dr. Borbély László András, a Magyar Államkincstár megbízott pénzforgalmi elnökhelyettesének írását közöljük.
Hűtő, fagyasztó, mosógép: le ne maradj az ingyenpénzről! Három támogatási kategóriában 20-45 ezer forint közötti vissza nem térítendő támogatást osztanak ki energiatakarékos hűtő, fagyasztó és mosógép cseréjére az Otthon Melege program novemberben...
Megvédik a nyugdíjpénzünket - Felfedte a részleteket az MNB Az önkéntes nyugdíjpénztárak mellett az összes pénztári és biztosítási termékre is garanciaalapot hozna létre a Magyar Nemzeti Bank. A garanciaalapok maximum 100 ezer eurós védelmet nyújtanának...
Nagy változás a benzinkutakon: ezt minden autósnak tudnia kell Összegyűjtöttük, mire figyelj, ha útra kelsz....
Putyint nem aggasztaná, ha újságíró-gyilkossággal vádolt hatalommal kellene üzletelnie Ha a Nyugat szakítana Szaúd-Arábiával, akkor jönnének az oroszok és a kínaiak.
Bolti eladók a legkeresettebbek között Budapesten, Komárom megyében, Baranyában és, Borsodban hirdetnek a legtöbben állást.

Top hírek:
Ferenc pápa Észak-Koreába kapott meghívást Mun Dzse In dél-koreai elnök tolmácsolta Észak-Korea meghívását Ferenc pápának csütörtökön a Vatikánban - közölte az elnök szóvivője kettejük vatikáni találkozója után.
Valami nagyobb baj készül Kínában? - A miniszterelnök is figyelmeztet Fokozódott a kínai gazdaságra irányuló lefelé ható nyomás az utóbbi időszakban, de készek és képesek vagyunk ezt ellensúlyozni - mondta hollandiai látogatása keretében egy kínai állami rádió...
Nem hozott meglepetést a Fed jegyzőkönyve - íme Nem mondott érdemben mást a Fed tegnap publikált jegyzőkönyve, mint amit korábban már a jegybankárok kamat előrejelzéseiből láthattunk, mégis kisebb emelkedéssel reagáltak az amerikai hozamok és a dollár a publikációt követően.
A Közbeszerzési Hatóság megint sikertelenül perelte a korrupciókutatókat Formai okok miatt utasították el a keresetet.
A magyarok hirtelen érdeklődni kezdtek a lakáslottó iránt A "megszűnik a lakástakarék" szókapcsolatra szeptember 17-én már értelmezhető mennyiségű keresést mért a Google; a bejelentés másnapján pedig a harmadik legkeresettebb kifejezés volt a magyar interneten a Lakáslottó.
A BUX ma megúszta, de nézzük, miért! A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 85,90 pontos, 0,23 százalékos emelkedéssel, 37 485,01 ponton zárt csütörtökön, miközben a vezető indexek mindegyike 1% körüli, vagy azt meghaladó mínuszban zárta a kereskedést. Nézzük, mi történt itthon!