Erdogan arra kéri a törököket, hogy vegyenek lírát, mert nagy a baj

Zuhan az árfolyam, és közben Trump is bejelentette, hogy megduplázza a török alumínium és acéltermékek vámját. Az elnök a lakosság segítségét kéri.

2018. augusztus 10. 17:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ha a jelszava rajta van ezen a listán, ideje megváltoztatni Itt az év 100 legrosszabb jelszava. Kösz, Trump!

Trump nagy elégedettségére megszűnik a The Weekly Standard hetilap Az elnököt bíráló, Bush idején befolyásos lap 1995 óta működött.
Trump a Twitteren jelentette be, hogy kirúgja a belügyminiszterét Ryan Zinke a sokadik miniszter, aki elhagyja az alig két éve felállt kormányt. Korrupciós ügyekben vizsgálódnak ellene.
Trump volt ügyvédje lehazugozta az elnököt Most szólalt meg először, mióta elítélték, rögtön bele is rúgott volt főnökébe.
Melania Trump kiszőkült, valaki szerint ő lett Stifler mamája Felismered?
3 év börtönt kapott Michael Cohen, Trump volt ügyvédje Többek között a kampányfinanszírozási törvény megsértéséért ítéleték el.

Ki kit csuk le legközelebb? Már ez mozgatja a tőzsdéket A kereskedelmi háborúban éppen enyhülés jelei mutatkoztak, a német gazdaságból jó hír érkezett. Az emelkedést azonban visszavette, hogy állítólag újabb letartóztatás történt, de most a másik oldalon. ...
A befektetőket is megrémíti Trump beavatkozása a világgazdasági folyamatokba A Huawei vezető tisztségviselőjének letartóztatása már olyan mértékű politikai beavatkozást jelent a gazdasági folyamatokba, elsősorban amerikai-kínai viszonylatban, hogy ez a New York Times szerint m...
Trump veje bin Szalmánnal folytatott magánbeszélgetéseket A szaúdi koronaherceg tanácsokat kaphatott a Hasogdzsi-botrány kezelésére.
Lemondott John Kelly, Trump kabinetfőnöke Sajtóértesülések szerint annyira megromlott Trump és Kelly viszonya, hogy már nem is beszélnek egymással.
Trump első emberét is megtalálta a Mueller-vizsgálat, mondjuk úgyis mindjárt kirúgják Közben Trump szó szerint lehülyézte volt külügyminiszterét.
Trump keresztbe tett az izraeli-horvát fegyverüzletnek Az USA nem örült, hogy Izrael amerikai gyártmányú gépekkel előzte be őket.