Az európai átlagnál háromszor több repülő megy el Magyarország felett

Először lépte át a 110 ezer gépet az ország felett átrepülő forgalom.

2018. augusztus 10. 17:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hír: Manfred Weber azonnal kérjen bocsánatot a magyar emberektől! Szeretnék mindenkit emlékeztetni, hogy a 7-es cikkes szavazáson Magyarország ellen szavaztam. Nem a Fidesz, nem Orbán Viktor ellen, hanem az egész ország ellen! - ezek a mondatok Manfred Weber néppár...

Tel-Avivban lesik el a high tech gazdaság titkait fiatal magyar cégek Hét fiatal magyar high tech szakember ismerkedik az izraeli startupok sikerének titkaival a Visegrádi Négyek (Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Magyarország) valamint Izrael közötti együttműködé...
Magyarország nem szolgáltatja vissza a zsidó műkincseket Blinken ex-nagykövet olvasói levélben erősítette meg: a magyar kormányok nem tartják be a washingtoni megállapodást.
Palkovics László: Ott várhatunk sikereket, ahol a tudás és az innováció a döntő A miniszter emlékeztetett: a magyar kormány víziója, hogy Magyarország 2030-ra Európa első öt olyan országa közé tartozzon.
Novák Katalin: a Fidesznek erős Európai Néppártra, a néppártnak erős Fideszre van szüksége A magyar kormány célja Magyarország és Közép-Európa biztonságának megőrzése, a közös cél pedig Európa biztonságának megőrzése lehetne, ehhez viszont sok a tennivaló és ezt sok minden fenyegeti is.
Ajándékcsomagokkal és klasszikus dallamokkal a szebb karácsonyért A Filharmónia Magyarország minden egyes programján kiemelt szerepet szán a gyermekeknek.

Marad a Vodafone a 2100 Mhz-en, ezen szórják majd a szupergyors internetet is Meghosszabbította a hatóság a Vodafone Magyarország 2100 MHz-es frekvenciahasználati jogosultságát.
Bizottság vizsgálná a Szeviép-ügyet Vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a Szeviép-ügyben a szegedi Fidesz-KDNP. Haág Zalán, a Kereszténydemokraták szegedi elnöke azt mondja, a testület feladata az, hogy feltárja, Dél-Magyarorsz...
Hatszáz küzdősportoló Budapesten Magyarország egyik legrégebbi versenye nemzetközi szintre lépett.
Elindult Magyarország legnagyobb ünnepi összefogása Ételt az éhezőknek, Otthont az otthontalanoknak, Esélyt az esélyteleneknek!
Harlem melegbáljaiból megérkezett a vogue Budapestre Igaz, 30 év kellett hozzá. A Madonna-számból ismert tánc reneszánszát éli, már itthon is vannak művelői. Kipróbáltuk, és meg is interjúvoltuk Magyarország első számú vogue-osát.
Magyarország újra vizes vébét rendezne, 2025-ben ésvagy 2027-ben A vizes vébé soha nem érhet véget!