Így vészeli át a kánikulát Szebeni István

A nyár legforróbb napjain az Echo TV műsorvezetője is lazított egy kicsit.

2018. augusztus 10. 17:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

18+-os szállodában járt Szebeni István Életében először járt az Echo TV műsorvezetője kifejezetten 18 éven felülieknek kialakított hotelben. Nem bánta meg.

Az ország történetének legnagyobb egészségügyi fejlesztése veszi kezdetét Világossá vált, hogy legalább három centrumkórházat kell létrehozni Budapesten: egyet északon, egyet nyugaton és egyet a város déli részén jelentette ki Cserháti Péter az az ECHO TV-ben.
Földi László: Ne higgyük, hogy elpusztult az Iszlám Állam Veszélyes maradt az Iszlám Állam dacára annak, hogy miután földrajzilag megszűnt, törvényszerűen egyre több gócban üti a fel újra a fejét mondta Földi László biztonságpolitikai szakértő az ECHO TV He...
Nógrádi György: Nyilvánvaló, hogy Ukrajna ellenséget keres A magyar miniszterelnök nem tett mást, mint kimondta a valóságot jelentette ki Nógrádi György az ECHO TV Napi aktuális című műsorában.
Kettőslátás: Nem ön beteg, ezek ugyanazok Hiába váltott csatornát, sokszor láthatta a Hír TV-ben és az Echo TV-ben ugyanazokat.

Máris nagy az összhang az Echo Tv és a Hír Tv között
Hivatalos: Megvan Kálmán Olga utódja, a műsor címe is változik Az Echo Tv-ből igazolták az új műsorvezetőt.
Varga Mihály: Nekünk abból kell építkezni, ami az emberek fejében van Javultak a gazdasági helyezéseink, de még nem kellőképpen jelentette ki a pénzügyminiszter az ECHO TV Napi aktuális című műsorában.
Sneider áthárítja a döntés felelősségét Kulcsár Gergely regionális igazgatóvá kinevezéséről Szabó Gábor pártigazgatót kell megkérdezni, ő dönt az ilyen ügyekben mondta a Jobbik elnöke az Echo TV-ben.
A nemzeti identitás és az állampolgárság elválik egymástól Tíz éves az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet bolzanói ajánlása, ami a nemzeti kisebbségek jogairól szól. Kalmár Ferenc, a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszteri biztosa az ECHO TV...
Molnár Zsolt: Nem minden elemében rossz a Fidesz törvényjavaslata Átláthatóbb kampányfinanszírozás és rövidebb sorok a szavazóhelyiségek előtt: módosul a választási törvény. Ezzel kapcsolatban Molnár Zsolt, az MSZP országgyűlési képviselője az ECHO TV Napi aktuális ...