Rózsavölgyi Gábor: Három-négy éve az ország egyik legkiválóbb pedagógusa voltam, most az egyik legrosszabbja lennék?

A debreceni igazgató, aki helyett egy fideszes képviselő nyerte a pályázatot, teljesen méltatlannak érzi, ami vele történik. Két évvel nyugdíjazása előtt kell elkezdenie két helyen is tanítani.

2018. augusztus 10. 18:49

A cikk folytatása...Friss hírek
Az élet mocska odalenn A regényben megjelenik a ­McCarthy stílusát jelző összes fordulat, közülük is talán a legjellemzőbb, miszerint a mesélés közben olyan hirtelen ránt le az irodalom mélyére, hogy kapkodni kell levegő után.
Miért jó a jeges fürdő? Nemcsak újévi szokás, van, aki szerint a jeges vízben való mártózásnak pozitív egészségügyi hatásai is vannak. Lássuk, mifélék! ...
Rossi nehezen tudja elfogadni, hogy lejárt az ideje Bár nagyon tiszteli a Doktort a Repsol Honda csapatvezetője, úgy véli, az olasz és környezetének egyes cselekedetei a gyengeséget tükrözik. Mindeközben Marc Marquezt közel tökéletes versenyzőnek tartja.
Klopp visszatér Németországba a BL nyolcaddöntőjében A tavalyi döntős Liverpool a Bayern Münchennel csap össze, míg a Manchester United a PSG-vel, az Atletico a Juventusszal mérkőzik a Bajnokok Ligájában.
28 milliót vághat zsebre, ha egy évig kibírja okostelefon nélkül Azt hinnénk, átverés, de nem: egy cég busás vagyont ígér annak, aki kibírja egy teljes évig okoseszközök nélkül. Elsőre talán egyszerűnek tűnik a feladat, de a mai világban nem is olyan könnyű teljesíteni a Vitaminwater kihívását.  A győztes egyébként 100 ezer dollárt (28,7 millió forintot) kap az egy éves "kényszerpihenő" után.
Szijjártó Péter csak médiafogyasztóként tudja figyelni az MTVA-nál történteket A parlament külügyi bizottságának éves meghallgatásán kérdezték a külügyminisztert a közmédia székházánál zajló eseményekről.

Top hírek:
A tüntetők megpróbálták benyomni a rendőrsorfalat, előkerült a könnygáz az MTVA székházánál Az épületet száznál is több rendőr védi, a tüntetők egy része tömegközlekedéssel érkezett a Kossuth térről.
A köztévé előtt követelik petíciójuk beolvasását a tüntetők, újabb és újabb rendőrök érkeznek - ÉLŐ Két képviselő jutott be az épületbe, közben az épület előtt a tiltakozók a rendőrökkel állnak szemben.
A népzene fejleszti a beszédkészséget A programoknak a szülők is hasznát vehetik.
Így vonult át több ezer ember a fagyos Budapesten Meglepően sokan mentekel vasárnap tüntetni.
Este hat óráig mintegy hetven millió forint gyűlt össze a közmédia jótékonysági műsorában Cukorbetegségben szenvedő gyerekeknek gyűjtenek.
Kázsmárk és Zalagyömörő is polgármestert választott Időközi szavazást tartottak.