Hatalmas vihar vetett véget a hőségnek Németországban

Többen megsérültek a kidőlt fák miatt.

2018. augusztus 10. 19:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Növekszik a kockázat, hogy az elutasított menedékkérők illegálisan tartózkodnak Németországban Csaknem húszezer elutasított menedékkérőt toloncoltak ki október végéig Németországból a Berliner Morgenpost című lapban kedden ismertetett kormányzati kimutatás alapján.

Aj Vej-vej: Németországban a hangulat a harmincas éveket idézi A képzőművész szerint a bevándorlás-ellenesség aggasztó méreteket öltött Európában.
Kézi-Eb: óriási győzelem Németország ellen Körömrágós, izzadós volt, de megmaradt az esély az elődöntőre.
Leslie Mandoki: A visegrádi országcsoport ma Európa második legnagyobb gazdasági hatalma A Fidesz politikáját erősítheti az európai színtéren a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új elnöke mondta a Németországban élő Leslie Mandoki zenész, producer szombaton az M1 aktuális csatornának ...
Romlik a közbiztonság Németországban, egyre többen veszik saját kezükbe a védelmüket Németországban a romló közbiztonság miatt egyre több engedélyt váltanak ki a polgárok önvédelmi fegyverekre. A tendencia egyik elsődleges oka a megszaporodott terrortámadásokban keresendő.
Német tananyag: így vedd észre a náci szülőket Ha sportos a fiúgyerek vagy fonott hajjal megy napközibe a lánygyerek, akkor kileng a náciméter Németországban.

Németországban és Brüsszelben is egyre fontosabb téma a migráció Szorítja az idő azokat, akiknek az a küldetésük, hogy végrehajtsák a mestertervet, vagyis elárasszák Európát bevándorlókkal jelentette ki ifj. Lomnici Zoltán.
Újabb karácsonyi balhét provokáltak ki a migránsok Németországban A hesseni, fejszével hadonászó migráns esetén kívül is akadt teendője a német rendőrségnek a hétvégi karácsonyi vásárokon.
Németország túl sok szenet éget el Németország jóval ambiciózusabb célt tűzött ki a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére, mint Európa vagy az Egyesült Államok, ennek elérését azonban a szénfelhasználás magas aránya hátráltatja, a cél e...
Csődöt mondott az integráció Megbukott a muszlim bevándorlók integrációja Németországban, ezt mondta Berlin egyik kerületének alpolgármestere. Falco Liecke a közmédiának arról beszélt, hogy sok család már több évtizede él a német...
Csődöt mondott a muszlimok integrációja Németországban Interjút adott az M1-nek Falco Liecke, Neukölln, Berlin egyik kerületének alpolgármestere. Elismerte, hogy a muszlim fiatalok integrációja csődöt mondott Németországban, a 2015-ös bevándorlási hullám ...
Hat és fél évet kapott egy szír huszonéves, aki merényletet akart elkövetni Németországban 2017-ben radikalizálódott, minél több embert akart megölni. Még időben lekapcsolták.