40 év alatt ennyit változtak a Grease sztárjai - Van, akire rá sem ismernél

Éppen négy évtizede, hogy mozikba került a Grease.

2018. augusztus 18. 17:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

40 éves a Grease! Íme, 10 titok a musicalről A jubileum kapcsán olyan érdekességek derültek ki a zenés darabról, minthogy Richard Gere is játszotta Dannyt, akit csak John Travoltával lehet elképzelni, és hogy Olivia Newton-John nem használhatta ...

Friss hírek
Ennyire más az ember arca reggel és este A fotós megmutatta a nagy különbséget A fényképész megmutatta, hogyan változik az arc a nap elején és a nap végén. Fontos dolgot vett észre a képeken.
Ezt biztosan nem vetted észre - Erzsébet királynő öltözékeiben van valami meglepő II. Erzsébet ad a részletekre, ha öltözködésről van szó.
Ő lehet Amerika történelmének első számú sorozatgyilkosa A négy évtizeden át nőket mészárló férfihoz képest Hannibal Lecter gyenge kis Móka Miki!
Freddiet levelekkel bombázták a próbán Ilyen sűrűn még sosem csengetett Freddihez a postás. A fülbemászó Live is Life dalhoz született egy vicces magyar változat is, mely úgy szól: "Levelet kaptam , life", így a tréfa kedvéért az énekes leveleket kapott a próbán. 
Sztárban Sztár TOP8 Im Walking On Sunshine A Sztárban Sztár nyolc szereplője a Katrina & The Waves megaslágerével nyitotta meg a hatodik élő show-t.
Sorozatban lopják a kereket Győrben Zárt parkolóból lopták le három autóról az összes kereket tolvajok Győrben. Az ilyen lopás - mondhatni - napi rendszerességgel előfordul a városban. A helyiek dühösek, szerintük egy szervezett és profi banda lopkodja a kerekeket, mert még senki nem látta őket, már legalább húsz autóst megkárosítottak.

Richard Gere is szerepelt benne: 6 dolog, amit nem tudtál a Grease-ről 10 dolog, amit eddig nem tudtál a 40 éves musicalről!

Top hírek:
Hideg őszi napok időjárás-jelentés, 2018. november 17., ...
A sámánizmus nem vallás - tények és tévhitek A sámán szó hallatán valószínűleg mindenki előtt egy hatalmas dobot verő, önkívületi állapotban kántáló ember képe jelenik meg. Ám, hogy ki is ő valójában, és mi a sámánizmus, az már kevésbé ismert. 
Balhé az X-Faktorban: Gáspár Laci vérig sértette Puskás Petit - videó Ilyen még nem volt: élő adásban esett egymásnak a két mentor. Nagyon durva szócsata alakult ki.
Beni: Rabló halak voltunk Nagy volt a nyüzsgés a MasterChef Junior konyhájában, hiszen egy igazán különlseges japán ételt kellett készíteniük a versenyzőknek, amihez az alapanyagokat gyorsan be kellett szerezniük.
Ízletes kalandozás Latin-Amerikában - szombat 19.00 Ajánló - Ízletes kalandozás Latin-Amerikában: szombat esténként 19.00-kor a FEM3-on!
3-an is kiestek az X-Faktorból - A nézők nagyon kiakadtak a mentorokra Az X-Faktor első Élő show-jában elszabadultak az indulatok, amikor a mentorok értékelték a produkciókat. A kommentelőket is megosztották a döntéseik.