40 év alatt ennyit változtak a Grease sztárjai - Van, akire rá sem ismernél

Éppen négy évtizede, hogy mozikba került a Grease.

2018. augusztus 18. 17:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Stenker - Rácz Kati műsora - 3. rész zenei műsor
Nem is gondolta volna, milyen egyszerű a depresszió elleni recept A mediterrán ételek harminchárom százalékkal, azaz egyharmaddal csökkenthetik a depresszió kockázatát derült ki egy új kutatásból. A londoni egyetem kutatói azt vizsgálták, hogy a különböző étrendek milyen hatással vannak az emberek mentális egészségére, és arra jöttek rá, hogy a változatos zöldségeket, gyümölcsöket és halakat tartalmazó ételek jelentősen csökkentik a depresszióra való hajlamot.
Felnőtteket megszégyenítő ügyeséggel vízisízik ez a hároméves videó A hároméves Olivia Jackson egész családját ámulatba ejtette, amikor életében először kipróbálta a vízisít az észak-karolinai Gaston tavon. A kislánynak ugyanis úgy tűnik , hogy ösztönösen kiváló érzéke van ez a látványos sport iránt.  Miután Jackson elsajátította az alapokat, teljes magabiztossággal pattant a deszkára, és felnőtteket megszégyenítő ügyeséggel siklott át a hullámokon.
Bizarr vetélkedő: Te kibírnál 30 órát egy lezárt koporsóban? Egy amerikai vidámpark új attrakciójáról van szó.
Victoria, a rabszolgák megmentője - hétköznap 15.45 Ajánló - Victoria, a rabszolgák megmentője: befejező részek hétköznap délutánonként 15.45-kor a TV2-n!
Mihalik Enikő brutál szexi volt ezen a divatbemutatón Az Etam fehérneműnek hála ő is ott volt a párizsi divathéten, ahol rögtön két szettben is megmutatta magát.

A Grease sztárjánál harmadszorra is rákot diagnosztizáltak Tavaly derekában találtak áttétet, melyről most beszélt először.

Top hírek:
Horoszkóp: Szeptember 26., Szerda Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 26-án is!
Így nézett ki egy középkori lovag arca: Sir John épp olyan erős lehetett, amilyennek képzeljük őket Sir John rekonstrukcióját látva egy valódi középkori lovagra nézhetünk.
Őszi sorozatok Ajánló - Ők azok, akik tudják mi hogyan lesz zamatos, illatos, ellenállhatatlan! Ők azok, akiknek Önök előtt nincsenek titkaik! A legnépszerűbb séfek hozzák el otthonaikba a világ ízeit! Tanuljanak a legnagyobb séfektől idén ősszel is a Lichi TV-n!
Szerelme ízetlen tréfával égeti Weisz Fannit Hajmásy Péter úgy gondolta, országgal-világgal meg kell osztania, hogy siket modell felesége mindig zabál. A sértő kijelentés Fanniról lepereg, de  édesanyjáról már nem.
Újraindul a Három kívánság - Dévényi Tibor és legendás műsora új részekkel tér vissza Októbertől újra lesz Három kívánság Dévényi Tiborral.
Hat gyereket gázolt el, csak, hogy bosszút állhasson a régi ellenségén A 22 éves Gerald Gavant az sem érdekelte, hogy egy csapat fiatal van közte, és kiszemelt áldozata, a 21 éves Billy McGregor között. Amikor meglátta a férfit egyszerűen keresztülhajtott egy csoport fiatalon is, csak hogy megölhesse családja régi ellenségét. Mint kiderült Gavan és McGregor között korábban komoly viszály robbant ki, melyet így szeretett volna rövidre zárni a 22 éves sofőr.