Ezeknek a világsztároknak egy focicsapatnyi gyerekük van - Ismerd meg Hollywood lenépesebb családjait

Nem is gondolnád, hány tucat sztárcsemetét rejtenek a hollywoodi családok.

2018. augusztus 19. 11:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Jön a fekete Superman?! Hollywood folytatja a sokszínűség melletti hadjáratát. A Warner Bros. kedden hozta nyilvánosságra, hogy a következő Superman karaktere fekete bőrű lehet.

Brad Pitt a Volt egyszer egy Hollywood forgatásán
Nem hiszed el, kivel jött össze Zac Efron Ezt tuti, nem láttad jönni! Ha igazak a hírek, ők lesznek Hollywood legmenőbb párja! Te mit gondolsz?
Charlize Theron és Alexander Skarsgrd Hollywood új álompárja? ˝Az emberek azt gondolnak, amit akarnak...˝ - reagált a pletykákra a svéd származású 42 éves színész, miszerint Charlize és ő lennének Hollywood legújabb álompárja. De vajon mi az igazság?
Mutatjuk a nyár legnagyobb hollywoodi veszteseit és győzteseit Jó nyarat zárt Hollywood, de nem örülhet mindenki.
Meghalt Burt Reynolds világhírű színész Meghalt Burt Reynolds. A világhírű amerikai színészt 82 éves korában érte a halál csütörtökön Floridában jelentette a The Hollywood Reporter című filmes szaklap a híresség menedzserére hivatkozva.

Angelina Jolie már azt is elfelejtené, hogy Brad Pitt egyáltalán létezik - Azok az idők, amikor Angelinának még hiányzott Brad, réges régen elszálltak, Angelina azt szeretné, ha minél távolabb lenne tőle a színész - nyilatkozta egy névtelen forrás a Hollywood Life-nak. ...
Kim Kardashian bevallotta, kavart-e Drake-kel Napok óta egész Hollywood azt találgatja, hogy a reality sztár tényleg megcsalta-e a férjét Drake-kel! Most végre Kim elárulta az igazságot a közösségi oldalán!
Hollywood: erkölcstelenül sokat keresnek a sztárok! Ezen háborog Kathleen Turner, aki maga is több mint harminc éve sztárnak számít Hollywoodban. Most könyvet ad ki, és ennek reklámozására nyilatkozott a londoni Observernek.
Házasodik DiCaprio? Úgy tűnik, hamarosan igába hajtja a fejét Hollywood leghíresebb agglegénye, Leonardo DiCaprio. A 43 éves Oscar-díjas színész legújabb kiszemeltje a 21 éves Camilla Morrone. Az argentin bombázó állítól...
A Trónok harca Robb Starkja lett Hollywood új ügyeletes szívtiprója Érdemes megtanulni a színész nevét, és nem csak azért mert sármos, hanem mert tehetséges is.
Fájóan ostoba tinihorror lett a Slenderman-film - Kritika a Slender Man: Az ismeretlen rém című filmről Hollywood kiherélte az évtized legrettegettebb horrormémjét. Bántóan buta film készült az arc nélküli, nyurga gyerekrablóról.