Itt szavazhatsz a Rayo Vallecano-Sevilla meccs legjobbjára

A La Liga 1. fordulójának második vasárnapi mérkőzése következik.

2018. augusztus 19. 20:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Spanyol bajnokság 2018/19 - 12. forduló eredményei és gólszerzői Spanyol bajnokság 2018/19 - 12. forduló eredményei és gólszerzői hir spanyol eredmény foci top téma panucci szo, 11/10/2018 - 18:01 ...

Európa Liga- és UEFA-kupa-döntő a La Liga 12. fordulójában Farkas Norbert szerint nem csupán izgalmasak, de történelmiek is a spanyol bajnokság hétvégi játéknapjai.
Barditól a nem babonás baszkok is retteghetnek A La Liga 12. fordulójában a Levante hazai pályán tréfálhatja meg a Real Sociedadot.
Nem minden pofon, ami annak látszik A La Liga vicces arca A spanyol bajnokság 11. fordulójában egyetlen vicces jelenetről sem maradtak le a kamerák.
Ez volt Bono eddigi legőrültebb fellépése A Girona marokkói kapusa lett a La Liga 11. fordulójának legjobb játékosa.
Iglesias és az Espanyol is megállíthatatlan A La Liga 11. fordulójának zárómeccse után nem örülhetett a Bilbao.

Kiegyezett egymással a Sevilla és a Sociedad  A La Liga 11. fordulójában a Sevilla és a Real Sociedad is megelégedett az egy ponttal.
Messi nélkül nem úgy harap a Barcelona, Suárez igen A La Liga 11. fordulójának szombati zárómeccsén a Rayo Vallecano a 87. perig vezetett a katalán óriás ellen, de végül be kellett érnie a nulla ponttal.
Real Betis-Celta Vigo élőben kizárólag a Spíler TV-n  A La Liga 11. fordulójában a Real Betis a Celta Vigót fogadja.
Büntetőből, fejjel, löbbölve - A La Liga 10. fordulójának legjobbja Aki egy el Clásicón gólt szerez, komoly eséllyel pályázik a forduló legjobbja címre, ha ezt háromszor is megteszi meg is kapja.
Közelről, messziről, léc alá, laposan, mindegy, úgyis megfogják A la Liga kapusai a 10. fordulóban is bravúrt bravúrra halmoztak.
El Clásico: A pályán háború, azon kívül béke honol Ezek a jelenetek zajlottak a kulisszák mögött a La Liga 10. fordulójában.