Több tucat disznó rothadó teteme bűzlött Tiszaföldváron

Horrorrészleteket mesélt egy volt sertéstelepi dolgozó. A polgármester azt mondja, nem tud semmiről.

2018. szeptember 9. 8:38

A cikk folytatása...Friss hírek
A nap legfontosabb hírei 2018.11.18. Márki-Zay és csapata, Trump, Hernádi Zsolt.
A dudaszó vette el a szegediektől a győzelmet Óriási csata zajlott a pályán, a dudaszó pillanatában született volna a magyar bajnok győztes találata.
Lapértesülés: Berlin a kitoloncolási szabályok szigorítására készül A belügyminisztérium célja a kiutasítások növelése lehet.
Orban attends inauguration of soccer academy in Slovakia Hungary's Prime Minister Viktor Orban attended the inauguration of the soccer academy of Dunajska Streda (Dunaszerdahely) in southern Slovakia established with Hungarian support, on Friday.
Az azeri rendőrség megerősítette az ellenzéki vezető őrizetbe vételének hírét Az azeri rendőrség vasárnap megerősítette azokat a sajtóértesüléseket, hogy őrizetbe vette többek között Ali Kerimli ellenzéki vezetőt, az Azerbajdzsáni Népi Front Párt (APFP) elnökét, aki az előző nap többedmagával részt vett egy nem engedélyezett tüntetésen a fővárosban, Bakuban.
Megszívták azok a németek, akik migránsoknak segítettek A német hatóságok több ezer embertől követelik a migránsok ellátásának költségét. Van olyan is, akin kis híján százezer eurót akarnak bevasalni.

Top hírek:
Sergio Ramos nem hagyta annyiban Lovren támadását A Real Madrid védője szerint mindenki pontosan ott van, ahol megérdemli.
Legendás állatok: Grindelwald bűntettei filmkritika Harry Potter története előtt sem volt eseménytelen a varázslók világa. Gellert Grinderwald mániákus tervei ellen talán csak Albus Dumbledore veheti fel a kesztyűt, mindebbe pedig belecsöppen az esetlen Göthe Salamander is.
Tinédzserek sikerei a nyitónapon - Súlyemelő-ob Javarészt a húsz éven aluliak sikerét hozta a súlyemelők országos bajnokságának első napja Szombathelyen.
Bombameglepetés: nagy pofont kapott az MK-címvédő szolnoki pólócsapat A Ferencváros kettős győzelemmel jutott a legjobb négy közé.
A nap legfontosabb hírei 2018. november 17. Meghalt Princz Gábor, hatalmas tűz volt a belvárosban. Ez történt szombaton.
Ebből maradt ki, aki nem volt kint a budapesti PlayIT első napján Ha lemaradtál, holnap még sok mindent bepótolhatsz!