Több tucat disznó rothadó teteme bűzlött Tiszaföldváron

Horrorrészleteket mesélt egy volt sertéstelepi dolgozó. A polgármester azt mondja, nem tud semmiről.

2018. szeptember 9. 8:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A levágott disznófül is asztalra került a tiszaföldvári lakossági fórumon Rendőrségi feljelentésről, bizonyítatlan állatkísérletről, bűnbakkeresésről is záporoztak a hozzászólások a lakossági fórumon, Tiszaföldváron, ahol egy hete beszélnek a közeli sertéstelepen elhullott...

Munkagéppel darálták bele döglött disznók ezreit a földbe, volt, hogy a dögökből a még élő disznók lakmároztak Emiatt bűzlött az egész környék, és még a trágyát sem vitték el, mert tele volt tetemdarabokkal. Tiszaföldváron a képviselő-testület csütörtökön nyilvános meghallgatást tart a tömeges állatkínzás miat...

Friss hírek
Az Európai Bíróságon folytatódik a lengyelek kötelezettségszegési eljárása Az Európai Bizottság gyorsított eljárást kért.
Ezek hizlalták 1600 milliárdosra az államháztartási hiányt A fő okot most is az uniós kiadások szolgáltatták, de ott van mellettük TAO-bevételek és az állami vagyonhoz kötődő bevételek csökkenése is.
Cristiano Ronaldo kihagyja a FIFA-gálát A portugál klasszis úgy döntött, nem utazik Londonba, pedig jelölt egy díjra.
A Balatonnál még nem ért véget a szezon: kár lenne pont a Gasztro Piknikeket kihagyni A Balatoni KÖR borászai, éttermesei, cukrászdái és pálinkafőzői 5 helyszínen mutatják be a Balaton ízeit, valamint azt, hogy a Balaton télen-nyáron menő.
Lángokba borult egy forgatás, 31 színész égett meg Malajziában történt az eset, amelyről videó is készült.
Bevonul Európába Orbán Viktor barátja Év végétől Európából segíti a bevándorlás-ellenes erőket EP-kampányát Steve Bannon, Donald Trump egykori főtanácsadója. A többi közt stratégiai központokat hoznak létre, és egy alapítvány is támogatja majd ezeket a pártokat. Sajtóhírek szerint Bannon vasárnap ismét találkozik majd Orbán Viktorral, aki egyre közelebb kerül a Salvini-Le Pen-Strache alkotta radikális jobboldali szövetséghez.

Négyezer döglött disznó bűze terjeng Újabb disznótetemekre bukkanhatnak, ezúttal Cibakházán. Korábban egy tiszaföldvári telepen már találtak elhullott állatokat, a két telepnek pedig ugyanaz a tulajdonosa. Egy cibakházi asszony azt mondj...
Sertéstetemekkel van tele a városuk Több száz sertéstetem oszladozik a napon Tiszaföldváron egy sertéstelepen, borzalmas a környéken a bűz. A közelben lakók az ablakot sem merik kinyitni és a fertőzéstől is nagyon félnek. A telepen borz...

Top hírek:
Horrorhétvége: újabb halálos baleset, heten haltak meg az utakon két nap alatt Frontálisan ütközött két személyautó vasárnap délután a 3-as főúton, Galgahévíz külterületén, az egyik sofőr a helyszínen meghalt - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t. Darázs Andrea közlése szerint a járművekben csak a vezetők utaztak. A balesetben az egyik autó a tetejére borult, sofőrjét aszódi és hatvani hivatásos tűzoltók feszítő-vágó eszközzel szabadították ki, de az életét a mentők már nem tudták megmenteni.
Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján A szocialista politikus a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán azt hangoztatta, "hazafias" kötelességből védte meg a magyar embereket Orbánnal szemben, és ezért szavazta meg a jelentést. Fura, hogy 2015-ben még teljesen mást mondott, olyannyira, hogy három évvel ezelőtti nyilatkozatai alapján ma Ujhelyi István is hazaárulónak gondolná Ujhelyi Istvánt.
Több ezer szalmabála gyulladt ki Makó közelében Mintegy két és félezer szalmabála gyulladt ki a Makó és Földeák közötti tanyasi területen vasárnap délután. A tűz továbbterjedését sikerült megakadályozni, de az oltási és az utómunkálatok egy-két napig eltarthatnak.
Az észt kormány Orbán Viktort követi Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország igyekszik ebben követni - mondta az észt belügyminiszter.
A lengyel vízvezeték-szerelők után most az olcsó ablakosok rontanak rá a franciákra Egy krakkói cég, amely ablakkereteket gyárt és évi 1,5 milliós termelésének legnagyobb részét Nyugat-Európába exportálja, hamarosan reklámkampányba kezd a legnézettebb francia tv csatornán. Az időzítés nem véletlen.
Börtönbe kell mennie a hamis éttermi és szállodai beszámolókat írogató marketingesnek Lecce város bírósága kilenc hónap börtönre és nyolcezer euró bírságra ítélte a PromoSalento idegenforgalmi marketingoldal tulajdonosát.