Haldoklik a politikai okból bebörtönzött filmrendező

Az ukrán rendező tüntetett a Krím-félsziget Oroszországhoz csatolása ellen, majd terrorizmussal vádolták meg. Négy hónapja éhségsztrájkol.

2018. szeptember 12. 8:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Csoportelsőként jut tovább a címvédő Győr A címvédő Győri Audi ETO KC kilenc góllal győzött a szlovén Krim Mercator Ljubljana otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában, szombaton.

Amerika újabb szankciókról döntött az oroszokkal szemben Az amerikai pénzügyminisztérium újabb szankciókat jelentett be Oroszországgal szemben csütörtökön. A vállalatokat és egyéneket sújtó büntető intézkedéseket a Krím-félsziget megszállására...
Hazaárulásért letartóztatásba helyezték Ukrajnában a krími fellebbviteli bíróság volt elnökét A Krím-félszigeten kialakult helyzet továbbra is szálka Kijev szemében.
Kamerák az osztályban, golyóálló táska - meddig lehet elmenni a gyerekek védelménél? Iskolai lövöldözés bárhol történhet legutóbb a Krím félszigeten fordult elő. Amerikai és német példák azt jelzik, hogy a megelőzés vagy a védekezés jó néhány technikája vagy drága, vagy vitatható.

Venezuela Oroszországhoz fordult gazdasági reformjavaslatokért Putyinék nem is voltak restek delegációt meneszteni Dél-Amerikába.
Az ukránok kevesebb mint fele bízik a Krím félsziget visszatérésében Az ukránok 42,3 százaléka bízik abban, hogy az Oroszország által önkényesen elcsatolt Krím félsziget ha nem is hamarosan, de legalább idővel újra az ukrán állam része lesz - derült ki abból a felmérés...
Egyre kevésbé bíznak az ukránok a Krím visszatérésében Alig több mint öt százalékuk hisz a félsziget gyors visszatérésben.
Putyin: zsákutcába vezet a Krím hovatartozásának elvitatása A Krímben az emberek elmentek a népszavazásra és arra szavaztak, hogy függetlenné akarnak válni, következő lépésként pedig az Oroszországi Föderáció részévé mondta orosz elnök.
Terrortámadás ért egy krími iskolát Robbanás történt szerdán a Krím félszigeten lévő Kercs városának műszaki szakiskolájában, az első információk alapján tízen életüket vesztették, mintegy ötvenen megsebesültek.