Dühöngenek a Sony A1 OLED tévét használók a fényerőproblémák miatt

Egy szoftverfrissítéssel érkezett a baj, amely lecsökkenti a fénysűrűséget.

2018. szeptember 12. 10:00

A cikk folytatása...Friss hírek
A Rocky mellett a Terminátor is ingyenesen nézhető a YouTube-on A videómegosztó portál egyelőre kísérleti jelleggel tett közzé teljes filmeket bizonyos országokban.
Akik lemondhatnak a legújabb Windows 10-ről Érkeznek a hibajelentések az újrakiadott Windows 10 v. 1809-cel kapcsolatban, ezért a Microsoft bizonyos hardverek esetében letiltotta a frissítés letöltését.
Dead or Alive 6 - három új hős mutatkozott be Jövő februárban érkezik Koei Tecmo és a Team Ninja következő bunyós játéka, a Dead or Alive 6. Egy vadonatúj és két veterán karakter is bemutatkozott a legújabb előzetesben. Lássuk, hogy mit tud NiCO, Kokoro és La Mariposa!
Fallout 76 - állami ünnep lett a megjelenés napja Egyre nagyobb kultusznak örvend a játék Nyugat-Virginiában.
Spirit Awards 2019 - ezek lehetnek a legjobb független filmek A jelöltek között ott van az Örökség című horror, a John Cho-féle Keresés, az Ethan Hawke-kal készült Hitehagyott és a Joaquin Phoenix nevével fémjelzett Sosem voltál itt is.
Insomnia: The Ark teszt - a játék, ami egy jó játékot rejt Egy lelkes indie csapat többek között a Metropolis filmből merített ihletet, mikor megalkotta ezt a sztoriorientált, retrofuturisztikus taktikai szerepjátékot, ami akár klasszikussá is válhatott volna.

Top hírek:
Legendás állatok: Grindelwald bűntettei filmkritika Harry Potter története előtt sem volt eseménytelen a varázslók világa. Gellert Grinderwald mániákus tervei ellen talán csak Albus Dumbledore veheti fel a kesztyűt, mindebbe pedig belecsöppen az esetlen Göthe Salamander is.
Ebből maradt ki, aki nem volt kint a budapesti PlayIT első napján Ha lemaradtál, holnap még sok mindent bepótolhatsz!
Anthem - így szabhatjuk testre a Javelineket Lezajlott az Anthem második livestreamje is, amelyben a fejlesztők betekintést engedtek a játék testreszabási lehetőségeibe.
PlayStation VR-ra költözik a Boxing Apocalypse Az Oculus Riftre, illetve HTC Vive-ra már jelenleg is elérhető Boxing Apocalypse hamarosan átköltözik a PlayStation saját VR-rendszerére is. Ha tehát egy kis árnyékboxra vágytok a nappaliban, akkor érdemes lehet erre ránézni.
Akik lemondhatnak a legújabb Windows 10-ről Érkeznek a hibajelentések az újrakiadott Windows 10 v. 1809-cel kapcsolatban, ezért a Microsoft bizonyos hardverek esetében letiltotta a frissítés letöltését.
Just Cause 4 - a legújabb trailer részletesen bemutatja a játékot Közel 5 perces videót kaptunk az Avalanche Studios hamarosan érkező alkotásáról, ami ismét rengeteg izgalmat ígér.