Dühöngenek a Sony A1 OLED tévét használók a fényerőproblémák miatt

Egy szoftverfrissítéssel érkezett a baj, amely lecsökkenti a fénysűrűséget.

2018. szeptember 12. 10:00

A cikk folytatása...Friss hírek
4,75 milliárd dollárért szerzi meg az Adobe a Marketót Még idén szeretné lezárni az Adobe a Marketo 4,75 milliárd dolláros felvásárlását. A marketingautomatizációs eszközök az Adobe Experience Cloudot egészítenék ki a jövőben, a gazdagabb B2B szolgáltatáskínálat érdekében.
World of Warcraft - kalóznapi ajándék jár a nagyobb előfizetés mellé A Blizzard a kalózos eseményt egy látványos hátassal fejeli meg, amit csak azok kapnak meg, akik komoly dollárokkal fizetnek be a játékra.
Csúszik a Ride 3 megjelenése A Milestone megerősítette, hogy a kétkerekűek szerelmeseinek kicsit többet kell várnia a Ride legújabb részére, a csapat ugyanis úgy döntött, három héttel eltolja a játék megjelenését.
LoL Worlds 2018 - ezekben a csoportokban küzdenek majd a legjobbak Megvan a tegnapi csoportkör húzás végeredménye, így már láthatod, hogy ki ellen kell harcolnia kedvenc csapatodnak.
Meghajlik-e az eddigi legméretesebb iPhone? Az Xs Max Zack Nelson kezei alatt megy végig a kontrollált kínzóteszteken, persze a megjelenéssel a pottyantós videók is felbukkantak.
A Samsung meghajolt a düh előtt: jön az új Evolution Kit A vásárlók azzal vádolták a céget, hogy becsapták őket, és a tv árának visszatérítését követelték.

Top hírek:
NBA 2K19 - rengeteg a probléma, az ügyfélszolgálat nehezen bírja Véget nem érő meccsek, eltűnő virtuális fizetőeszközök és karakterek - nem lett tökéletes az idei NBA 2K játék.
Új módszerrel nyúlna az agyhoz egy magyar kutató Rádiófrekvenciás ingerléssel műtét nélkül lehet stimulálni mélyebben fekvő agyterületeket is.
Death Stranding - hogy, hogy nem, az új trailer is fura Bemutatkozik a Troy Baker által alakított aranymaszkos fickó.
Az okostelefonok 30 százaléka rágyúr a mesterséges intelligenciára A negyedik negyedévben gyártott okostelefonok 30 százaléka valamilyen formában AI-képes lesz.
Kérés nélkül bejelentkezteti a felhasználókat a Chrome A Google-szolgáltatásokkal a böngészőbe is automatikusan beléptet a keresőóriás. A cég szerint ezzel a böngészési előzményeket nem menti automatikusan a szoftver - vagy legalábbis nem mindenkinél.
TGS 2018: Befutott az első Left Alive gameplay A Front Mission univerzumában játszódó Left Alive is megkapta az első játékmenet-videóját a Tokyo Game Show színpadán. Lássuk, hogy mit tud a fedezékharcos taktikázást és a hatalmas mecheket ötvöző túlélőjáték.