A közmédia megtalálta a legerősebb érvet Judith Sargentini ellen

Beszámolók szerint már tinédzserként elkötelezte magát a nyitott társadalom mellett számol be a döbbenetes, drámai, mindent felülíró állításról a hirado.hu, ezzel alighanem teljesen hiteltelenné vált minden, ami a jelentésben szerepelt!

2018. szeptember 13. 22:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A tőzsdespekuláns lobbija segíti Judith Sargentinit Az uniós külügyminiszterek tanácsülésén sürgette a Magyarországgal szembeni szankciók előkészítést Judith Sargentini. Szakértők szerint a találkozó jogellenes volt.

Friss hírek
Merkel ellenfele sincs kibékülve az ENSZ globális migrációs csomagjával Miután a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) Szász-Anhalt tartományi szervezete elutasította az ENSZ globális migrációs csomagját a hét végi kongresszusán és felszólította a szövetségi kormányt, megszólalt a leköszönő CDU-elnök lehetséges utódja, Jens Spahn is.
Arturo Vidal fél év után leléphet Barcelonából A chilei középpályás csak nyűglődik a Barcánál, fél év után távozhat.
Ennyire más az ember arca reggel és este A fotós megmutatta a nagy különbséget A fényképész megmutatta, hogyan változik az arc a nap elején és a nap végén. Fontos dolgot vett észre a képeken.
Tarolt a hétvégén a Legendás állatok újabb epizódja Tarolt az észak-amerikai mozikban a Harry Potter-varázsvilág újabb epizódja, a Legendás állatok Grindelwald bűntettei, mely a nyitó hétvégén 62 millió dolláros (14,7 milliárd forintos) jegyárbevételt hozott írta iparági becslésekre hivatkozva a Variety.com.
Românii din Ungaria dezmint că li s-a interzis participarea la evenimentele de Centenar Cluj-Napoca, duminică, 18 noiembrie 2018 (MTI) - Reprezentanţii românilor din Ungaria neagă că le-ar fi fost interzisă participarea la evenimentele dedicate Centenarului, scrie cotidianul maghiar din Transilvania Krónika, în ediţia online de duminică.
A német kormány szigorítana, mert gyorsítani akarják az elutasított menedékkérők kitoloncolását Tavaly mintegy 24 ezer embert toloncoltak ki, és további 30 ezren önként távoztak, az elutasított menedékjogi kérelmek száma pedig meghaladta a 230 ezret.

'Tovább támadják Magyarországot' Az európai parlamenti választási kampány része, hogy Judith Sargentini az Unió Általános Ügyek Tanácsa előtt is beszámolhat alaptalan vádjairól Magyarországot illetően. Erről a Fidesz európai parlamen...

Top hírek:
Sergio Ramos nem hagyta annyiban Lovren támadását A Real Madrid védője szerint mindenki pontosan ott van, ahol megérdemli.
Legendás állatok: Grindelwald bűntettei filmkritika Harry Potter története előtt sem volt eseménytelen a varázslók világa. Gellert Grinderwald mániákus tervei ellen talán csak Albus Dumbledore veheti fel a kesztyűt, mindebbe pedig belecsöppen az esetlen Göthe Salamander is.
Hasogdzsi-ügy: reagált az amerikai külügyminisztérium a CIA állítására szombaton közzétett állásfoglalás szerint még mindig nem tudni biztosan, ki rendelte el a szaúdi újságíró megölését.
Tinédzserek sikerei a nyitónapon - Súlyemelő-ob Javarészt a húsz éven aluliak sikerét hozta a súlyemelők országos bajnokságának első napja Szombathelyen.
A nap legfontosabb hírei 2018. november 17. Meghalt Princz Gábor, hatalmas tűz volt a belvárosban. Ez történt szombaton.
Ebből maradt ki, aki nem volt kint a budapesti PlayIT első napján Ha lemaradtál, holnap még sok mindent bepótolhatsz!