Alaposan megmozgathatja a világpiacot az afrikai sertéspestis megjelenése

Kínában is megjelent a vírus, ami miatt szakértők szerint a világ sertéshús-termelésének 10 százaléka kerülhet veszélybe.

2018. szeptember 14. 6:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Utálod az ügyintézést? Ezekkel ezentúl már nem kell vacakolnod Több száz felesleges ügytípustól végleg elköszönhetünk.
Őszi Tőzsdetanfolyam - Kezdés október 6-án Zuhanó Richter, gyengülő forint Szárnyaló Amazon Túlélésért és a világuralomért harcoló Tesla 2018 eddig izgalmasan alakult, megnőtt a volatilitás, sokan nagy árfolyam korrekciót vizionálnak, ám...
Új előnyét mutatták ki a mediterrán étrendnek Segíthet a depresszió megelőzésében.
Drágul a gázolaj A Mol Nyrt. pénteken bruttó 3 forinttal emeli a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, a 95-ös benziné nem változik. Az emeléssel a gázolaj literje 415 forintra drágul. Az üzemanyagok ára...
Szokatlan lépésre szánta el magát egy civil szervezet, hogy csökkentse a várólistákat az egészségügyben "Házhoz" megy a radiológus.
Pénteken drágul a gázolaj, mutatjuk, mennyivel A 95-ös benzin ára nem változik.

Top hírek:
Európa legszuperebb folyópartja lehetne a Római, de a fővárost csak a gát érdekli Nem épült, és egyhamar nem is épül mobilgát a Rómain, a fővárosi vezetés pedig láthatóan nem foglalkozik az egyre nyilvánvalóbb igénnyel, amelyet a városlakók formálnak a város egyik utolsó természetes folyóparti szakaszának birtokba vételére. A helyi civil közösség úgy döntött, maguk veszik kezükbe a Római-part sorsát.
Lázár János újabb feladatot kapott Orbán Viktortól Lázár János kormánybiztosként felel a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zártkörűen Működő Részvénytársaság által ellátott állami feladatok koordinálásáért - derül ki a Magyar Közlöny...
Alacsony kamat mellett bocsátottak ki eurókötvényt Magyarországon A befektetők magas érdeklődésének köszönhetően a tranzakció során négyszeres kereslet alakult ki.
Javított növekedési előrejelzésén a GKI 4,2 százalékra emelte idei GDP-prognózisát a GKI Gazdaságkutató.
Siratják a múltat a lakáspiac egykori hiénái, elkísértük őket egy vadászatra Tíz évvel ezelőtt vezették be az online árverést, előbb csak ingóságokra, majd üzletrészekre és ingatlanokra is lehetett licitálni. Az állam és az e-árverésben fantáziát látó bankok szerint a rendszer kiállta a próbát: átlátható. Megnéztük, milyen az, amikor egy lakást árverez a NAV.
Mától olcsóbb a tankolás A benzin ára 3 forinttal, a gázolajé 2 forinttal csökkent.