A calais-i migránstábor bezárásával a probléma nem szűnt meg, csak átalakult

Az illegális bevándorlók egy másik faluba mentek át, hogy ott rohamozzák meg a kamionokat, hátha azok átviszik majd őket Nagy-Britanniába.

2018. szeptember 14. 10:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Brexit: Már márciustól új szabályok jöhetnek az EU-s munkavállalóknak Ha nem sikerül megállapodni, az az EU-s állampolgár, aki márciusig nem megy munkát vállalni Nagy-Britanniába, az utána már csak szigorúbb feltételekkel tehetné meg.

Hatalmas ostobaságokat gondolnak a bevándorlókról - az angliai magyarokról is Egy friss felmérés szerint a brit választóknak sok esetben teljesen téves elképzeléseik vannak arról, hogy az Európai Unió többi tagországából Nagy-Britanniába irányuló bevándorlás milyen hatásokat gy...

Friss hírek
Szombaton ingyenes minikoncertek lesznek a fővárosban Szombaton a belváros nyolc népszerű szórakozóhelyen lesznek ingyenes, klasszikus zenei minikoncertek Budapest napja alkalmából - mondta Bán Teodóra, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ ügyvezetője az M1 aktuális csatornán pénteken.
Bréking! Donald Trump szerint Kína egyezséget akar az USA-val Donald Trump reményeit fejezte ki egy esetleges kereskedelmi egyezségről Kína és az Egyesült Államok között. Az amerikai elnök közölte: Kína "egyezséget akar kötni" az Amerikai Egyesült Államokkal...
Halálra gázoltak egy kerékpárost Helvéciánál A forgalmat elterelik.
Megszületett Kate Upton gyereke MEgérkezett az első kép a modell kislányáról.
Orbán: Úriember nem csibész, ezt az elvet követi a kormány A miniszterelnök szerint a horvátok veszélyes vizeken eveznek Mol-ügyben.
Palkovics László: március végén tesz javaslatot tesznek az MTA átalakítására Az MTA Kutatóhálózati Tudományos Elnöki Bizottsága pénteken megtartotta alakuló ülését. A szervezet saját ügyrendje szerint dolgozik, feladata áttekinteni a MTA jövőbeni működését.

Bevándorlótábort ürít a francia rendőrség Jelentős rendőri készültséget vonultattak fel a tábor felszámolásához, amelyben többnyire iraki kurdok húzódtak meg, akik innen próbálnak meg illegális úton átjutni Nagy-Britanniába.
Folytatja az európai hajrát az Oppo Egyre több európai országban van jelen az Oppo. Ezúttal Nagy-Britanniába érkezik.
Koalákat hoztak Európába, hogy legyen utánpótlás, ha esetleg Ausztráliában valami bajuk történne 4 nőstény és egy hím érkezik Nagy-Britanniába.

Top hírek:
Több mint 230 milliárdot költhet Budapest a 3-as metró felújítására A legutóbbi kormányinfón lényegében legitimálta a kormány a korábban meghatározottakhoz képest majdnem 100 milliárdos többletköltséget. Ebből 80 milliárdot a központi költségvetés fog állni.
Hungarian Goverment in Contradiction over the Case of the Convicted Macedonian ex-PM Hungarian government refuses to answer questions on Gruevski's case claiming it is strictly a legal matter, while all points towards the opposite.
Egy lakás mind felett: 26 nm, de 44 millióba kerül? Mutatjuk, miért! Önmagában a szóbanforgó otthon talán nem mutat extrém újdonságot. De a lokáció és néhány apró részlet miatt gyanús, hogy megéri az árát. Arról nem is beszélve, hogy Karácsony közeledtével plussz luxust jelent, hogy akár papucsban és házi köntösben is kimehetünk vásárolni. Egy karnyújtásnyira van ugyanis minden, amiről csak álmodhatunk.
Négyéves kislányt ölt meg egy leopárd A kislány a házuk közelében játszott egy nepáli faluban, a szülők nem voltak otthon.
Kalocsai kettős gyilkosság: még sincs meg a bizonyíték A tizenhárom éve zajló per végére ennyi idő után sem tudnak pontot tenni. Süveges Péter és társai űgyében legkorábban tavasszal hozhatnak döntést.
Magyarország-Észtország 1-0 – élő Az észtek idegenben nagyon kellemetlen ellenfélnek bizonyultak, most Rossi csak a lelátón, Dzsudzsák a kispadon. Így is nyerni kellene, nehogy kiessünk.