A calais-i migránstábor bezárásával a probléma nem szűnt meg, csak átalakult

Az illegális bevándorlók egy másik faluba mentek át, hogy ott rohamozzák meg a kamionokat, hátha azok átviszik majd őket Nagy-Britanniába.

2018. szeptember 14. 10:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Brexit: az angliai magyarokat is rosszul érintene egy új brit javaslat Jelenleg engedély és vízum nélkül utazhatnak Nagy-Britanniába azok az uniós állampolgárok, akik ott szeretnének munkát vállalni. A brit bevándorlási tanácsadó szervezet (Migration Advisory Comittee - ...

Kiürítenek egy franciaországi migránstábort Több száz kurd sátorozott itt, hogy illegálisan megpróbáljanak Nagy-Britanniába jutni.

Friss hírek
Nem készül a budapesti zsidó olimpiára tervezett 30 milliárdos sportkomplexum a budapesti zsidó olimpiára De később még befejezhetik.
Sikerült a Nagy Terv, a gyógyíthatatlan beteg magyar kislány eljutott Disneylandbe Dóri egy munkahelyi kollektíva adakozása révén indulhatott el élete utazására.
Messze nem kielégítő a görög helyzet Heiko Maas szerint A német külügyér jónak tartja a Frontex mandátumának megerősítését.
Kim Dzsong Un újra találkozni szeretne Trumppal Ezt a dél-koreai elnök mondta, aki három napot töltött Phenjanban.
Új tornacsarnokot adtak át Kiskunfélegyházán
Az LMP a Városliget azbesztmentesítését követeli A párt szerint veszélyeztetett a parkhasználók egészsége.

Uhuru Kenyatta elfelejtette Boris Johnson vezetéknevét A kenyai elnök Nagy-Britanniába látogatott, ahol egy sajtótájékoztatón nem nagyon akart eszébe jutni a Brexit-párti korábbi brit külügyminiszter neve.
Migránsokat és embercsempészeket fogtak el Belgiumban Az afrikai migránsokat Nagy-Britanniába akarták átvinni.
Műkincseket várnak brexittámogatásért Diplomáciai eszközzé válhatnak az athéni Parthenón márványszobrai, amelyek még az 1800-as évek elején kerültek Nagy-Britanniába.

Top hírek:
Végighazudozta szenátusi meghallgatásán Macron szadista testőrparancsnoka Nem volt fegyvere, de konditerembe is pisztollyal járt és más hazugságok. Bajban a francia elnök is.
Tíz év alatt majdnem kétszázmilliárd forint jut öntözésre Fenntartható öntözési technológiák kellenek.
Remélem, látni fogja, milyen gyönyörű volt - a világ legcukibb szempárja betegségtől ragyogó Mehlani Martinez hatalmas pupilláinak köszönhetően a világ egyik legcukibb gyereke, ám a csodaszép tekintet mögött betegség húzódik. Az egyéves kislány egy nagyon ritka genetikai betegségben, az Axenfeld-Geiger-szindrómában szenved, ami miatt a pupillája sokszorosa a normálisnak. És bár a betegség miatt úgy tűnhet, hogy a kislány oltári cuki, sajnos az elváltozás komoly fenyegetést jelent.
A Sargentini-jelentés megosztotta a francia jobboldal vezető politikusait Heves vitába torkollott a párt ülése.
Még idén megállapodna az EU külső védelméről Kurz Bécs szerint a migrációs válság megoldásának kulcsa a külső határok védelme.
Megszólaltak a CEMP új tulajdonosai Oltyán József és Ziegler Gábor is azt hangsúlyozta, hogy az Index nem vált a tulajdonukká.