Orbán beszédére indul be hétfőn a parlament

Aztán jöhetnek az érdemi döntések.

2018. szeptember 14. 12:48

A cikk folytatása...Friss hírek
Reuters: Leállíthatják az uniós pénzek kifizetését Magyarországnak Elszámolási vita áll fent Magyarország és az Európai Bizottság között, lehet, hogy idén már nem jön több EU-s pénz.
Két nap után végetért a DK fővárosi Ellenállása Pénteken már Szegeden mond beszédet Gyurcsány Ferenc.
Az Apple pontszámozni kezdi felhasználóit Elég sok a homályos a részlet ezzel kapcsolatban.
Holtverseny az élen, Magyarország két helyet javított A világbajnok Franciaország immár Belgiummal holtversenyben vezeti a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) friss világranglistáját, melyet csütörtökön hoztak nyilvánosságra.
Humánusan nehéz egy homárt halálra főzni, most droggal oldanák meg a problémát De miért van szükség erre egyáltalán? Azt is elmondjuk!
Mintegy 7 milliárdból fejleszt a Sanmina Tatabányán A beruházáshoz a kormány 1,2 milliárddal járul hozzá.

Top hírek:
Végighazudozta szenátusi meghallgatásán Macron szadista testőrparancsnoka Nem volt fegyvere, de konditerembe is pisztollyal járt és más hazugságok. Bajban a francia elnök is.
Tíz év alatt majdnem kétszázmilliárd forint jut öntözésre Fenntartható öntözési technológiák kellenek.
A Sargentini-jelentés megosztotta a francia jobboldal vezető politikusait Heves vitába torkollott a párt ülése.
Még idén megállapodna az EU külső védelméről Kurz Bécs szerint a migrációs válság megoldásának kulcsa a külső határok védelme.
Megszólaltak a CEMP új tulajdonosai Oltyán József és Ziegler Gábor is azt hangsúlyozta, hogy az Index nem vált a tulajdonukká.
Szalaiék kétszer vezettek, de ikszeltek a Sahtarnál a BL-ben Az 1. kör 2. napjának hétórás meccsein: Ajax-AEK 3-0, Sahtar-Hoffenheim 2-2.