Eddig teljesen alkalmatlannak bizonyult a spanyol szocialista kormányfő

Száz napja kormányoznak a szocialisták, és úgy tűnik, máshol sem képesek egy rendes kormányfőt adni: lemondott miniszterek, plágiumvádak és ellentmondásos döntések feketítik be Pedro Sánchez miniszterelnök eddigi pályafutását.

2018. szeptember 14. 14:00

A cikk folytatása...Friss hírek
A tízparancsolat betartására szólították fel egymást a parlamentben Az ellenzéki azt mondta a kormánynak, hogy "ne ölj", mire jött a válasz: "ne hazudj".
Uniós bíróság elé kerül a lengyel legfelsőbb bíróságról szóló törvény Új szintre került a kötelezettségszegési eljárás.
Képek: ilyen lehet a Mars-bázis, amit Elon Musk megálmodott A tervek szerint 2022-ben már elkezdené építeni a SpaceX azt a bázist, ami később az embereknek szolgálna otthonul a Marson. Most két látványtervet is közzétett a Twitteren.
Döntöttek: új stadiont kap a Real Madrid Az új Santiago Bernabeuhoz több mint félmilliárd eurós kölcsönt kell felvenni, a tervek szerint 2022-re készül el.
Kocsis Máté: Magyarország már bizonyította, meg tudja védeni határait A magyar kormány támogatja a Frontex megerősítését, azt viszont nem fogadja el, hogy Brüsszel jogokat vonjon el hazánktól jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője.
Ennyi gyógyszerész van Magyarországon - egy ábrán Közforgalmú gyógyszertárakban dolgozó gyógyszerészek, fő

Plagizálásba bukott bele a migránspárti spanyol szocialista miniszter Az erősen bevándorláspárti miniszterelnök, Pedro Sánchez persze kiáll a csaló párttársa mellett.

Top hírek:
Horrorhétvége: újabb halálos baleset, heten haltak meg az utakon két nap alatt Frontálisan ütközött két személyautó vasárnap délután a 3-as főúton, Galgahévíz külterületén, az egyik sofőr a helyszínen meghalt - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t. Darázs Andrea közlése szerint a járművekben csak a vezetők utaztak. A balesetben az egyik autó a tetejére borult, sofőrjét aszódi és hatvani hivatásos tűzoltók feszítő-vágó eszközzel szabadították ki, de az életét a mentők már nem tudták megmenteni.
Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján A szocialista politikus a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán azt hangoztatta, "hazafias" kötelességből védte meg a magyar embereket Orbánnal szemben, és ezért szavazta meg a jelentést. Fura, hogy 2015-ben még teljesen mást mondott, olyannyira, hogy három évvel ezelőtti nyilatkozatai alapján ma Ujhelyi István is hazaárulónak gondolná Ujhelyi Istvánt.
Több ezer szalmabála gyulladt ki Makó közelében Mintegy két és félezer szalmabála gyulladt ki a Makó és Földeák közötti tanyasi területen vasárnap délután. A tűz továbbterjedését sikerült megakadályozni, de az oltási és az utómunkálatok egy-két napig eltarthatnak.
Az észt kormány Orbán Viktort követi Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország igyekszik ebben követni - mondta az észt belügyminiszter.
A lengyel vízvezeték-szerelők után most az olcsó ablakosok rontanak rá a franciákra Egy krakkói cég, amely ablakkereteket gyárt és évi 1,5 milliós termelésének legnagyobb részét Nyugat-Európába exportálja, hamarosan reklámkampányba kezd a legnézettebb francia tv csatornán. Az időzítés nem véletlen.
Börtönbe kell mennie a hamis éttermi és szállodai beszámolókat írogató marketingesnek Lecce város bírósága kilenc hónap börtönre és nyolcezer euró bírságra ítélte a PromoSalento idegenforgalmi marketingoldal tulajdonosát.